Haberler

CHP'li Koçyiğit Ergani Bürosunu Açtı

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır 1. sıradan Milletvekili adayı Muhsin Koçyiğit, CHP Ergani seçim bürosunun açılışını yaptı.

Koçyiğit, seçim bürosunun açılışından sonra Ergani çarşısı esnafı ve vatandaşla bir araya gelerek, sorunlarını ve isteklerini dinledi.


Koçyiğit, kimsenin inancıyla, yaşamıyla bir hesapları olmadığını, herkes istediği gibi yaşama ve istediği okulda okuma hakkının bulunduğunu söyledi. İmam Hatip liselerini kapatma gibi bir düşüncelerinin olmadığını dile getiren Koçyiğit, şöyle konuştu:


"Biz, diyoruz ki emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz, onlar diyor ki, 'Siz İmam Hatip liselerini kapatacaksınız', bununla ne ilgisi var. İmam Hatibi kuran parti düne kadar CHP değil miydi? Bizim kimsenin inancıyla, kimsenin yaşamıyla bir hesabımız yok. Herkes istediği gibi yaşasın. Kim hangi okulda okumak istiyorsa okusun. İmam Hatip'te okumak istiyorsa orada, fen lisesinde okumak istiyorsa oraya gitsin. Bu iftiraları buradan kınıyorum. Buradan bunu reddettiğimi bildiriyorum."

Sosyal yardımları en az iki katına çıkaracaklarını belirten Koçyiğit, bunun için kaynak sorunu ortaya çıkarıldığını, yapacakları yardımların toplam tutarının Türkiye'nin gelirinin yüzde 3'ü olduğunu kaydetti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Muhsin Koçyiğit Diyarbakır Ergani Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title