Haberler

CHP'li İnce Açık Açık Söyledi: Kamu Görevlileri de Yargılanacak

Güncelleme:

CHP'li İnce, partisinin iktidar olması halinde başbakan ve bakanların yanı sıra kamu görevlilerini de yargıya göndereceklerini iddia etti.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin iktidar olması halinde başbakan ve bakanların yanı sıra kamu görevlilerini de yargıya göndereceklerini öne sürerek, "O silahlar yığılırken, mayınlar döşenirken asker operasyon yetkisi istediğinde onlara izin vermeyen valiler sizi de yargılayacağız" dedi.

"FELAKET CUMHURBAŞKANI HAYALET BAŞBAKAN"

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde düzenlenen bir söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. Salon girişinde yoğun ilgiyle karşılanan İnce'ye CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Tekirdağ Milletvekili Emre köprülü, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da eşlik etti. Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda konuşan İnce, Ak Parti hükümetini eleştirerek partisinin iktidar olması halinde şu andaki bakanlarında yargılanacağını öne sürdü. Türkiye'deki terörle mücadeleden bahseden İnce, "Neden sokaklarımızda bombalar patlıyor. Neden ürünümüz para yapmıyor. Emeklilerimiz geçinemiyor. İşte biz bunları sorgulamak için buradayız. Bu ülkeyi felaket bir Cumhurbaşkanı ile hayalet bir başbakanın yönetiyor. Dün bütçe görüşmelerinde başbakan görünümlü müsteşar genel başkanımıza laf etti. 'Sen kasetle geldin öyle genel başkan oldun' dedi. Hey Davutoğlu sen daha genel başkan bile olamadın. Ağabeyin ne derse onu yaparsın. Ağabeyin Bakanlar Kurulu'nu kaçak sarayda yapar sen de tıpış tıpış gidersin. Ağabeyinin damadını bakan yapma da göreyim seni. Sen doğan görünümlü şahin, bu laflar bir modifiye, sende başbakan görünümlü müsteşarsın" dedi.



"VALİLERİ DE MİT GÖREVLİLERİNİ DE YARGILAYACAĞIZ"

CHP'nin iktidar olması halinde başbakan, bakan ve MİT görevlilerinin yanı sıra bazı valilileri de yargılayacaklarını iddia eden İnce sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sadece bakanları, başbakanı değil, kamu bürokrasisinden de yargıya göndereceklerimiz var. O bombalar döşenirken. O silahlar yığılırken, mayınlar döşenirken asker operasyon yetkisi istediğinde onlar izin vermeyen valiler sizi de yargılayacağız. MİT'in görevi nedir ? İstihbarat toplamaktır. Yan gelip yatmak değildir. MİT'in görevi muhaliflerin özel hayatına incelemek değildir. MİT'in görevi silah nakliyatı yapmak değildir. Onların görevi istihbarat toplayıp canlı bombaları önceden bulmaktır. Onu bulmayan MİT yetkililerini de yargılayacağız."

Bölge milletvekili dışında yanında 10 kadar milletvekili ile Çorlu'ya gelen Muharrem İnce, konuşmasının ardından milletvekilleri ve belediye başkanları sahnede hatıra fotoğraf çektirerek ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Muharrem İnce Yalova Çorlu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (296)

ZAZAMobil-IOS:

Allah AKP ve yandaşlarının belasını versin onlara evlat acısı versin ülkeyi ne hale soktular

19
28
yanıtYanıtla
İSLAM:

AMİN_

yanıt5
yanıt3
İSLAM:

AMİN__

yanıt5
yanıt3
kemal:

inceden inceye kafayı çektiği belli hala ayılamamış herkesi asıyo kesiyo yazık bu kafalarmı memleketi yönetecek önce kendini yönetsin herhalde memleketi meyhaneden yönetecek yada başbakanlığı meyhaneye çevirecek

14
29
yanıtYanıtla
Muharrem İNCEden:

ne zaman iktidar olacaksınız. kılıçdaroğlu sence başbakanlık yapabilirmi?Kendin bile buna inanabiliyormusun. Bir çeşme yaptırmaya gücünüz yetmedi. ki abdest alalım.

5
37
yanıtYanıtla
ayhan:

kim şeyyapar yalova milletvekili maarem''i

19
23
yanıtYanıtla
Zeynep:

Bu ulkeyi adam gibi adam olan cumhurbaskani ve harika bir basbakan yonetiyor. Esas sizleringelmesi bu ulke icin felaket olur . Hic bir zaman gelemeyeceginiz icin sikinti yok.

25
14
yanıtYanıtla
Hukukcu:

He he he. . . CHP iktidara gelince ha. . . Çok komik ya mu ha ha ha ha

31
4
yanıtYanıtla
GAMZE:

TAYIBIN AKSAM VARDIYESI YOBAZ TAKIMI ISE BASLAMISLAR, MANSINIZA ZAM VARMI TROLLER

15
19
yanıtYanıtla
Milli akademisyen:

Siz önce imlânızı, sonra günlük konuşma dilinizi ve bizatihi üslubunuzu düzeltmeye başlamalısınız. Düzgün düşünemeyen düzgün konuşamaz. Düzgün konuşamayan düzgün yazamaz. Yazamayan düşünemez. Neticede durumunuz ortada

yanıt12
yanıt6
Tüm 296 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title