Haberler

CHP'li Erdoğdu ilk balyozu kendisi vurdu

Güncelleme:

İzmir'in Çeşme ilçesinde villasına yaptırdığı eklentiler nedeniyle gündeme gelen ve inşaatı mühürlenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Çeşme'ye gelerek eklentilere ilk balyozu kendisi vurdu.

İzmir'in Çeşme ilçesinde villasına yaptırdığı eklentiler nedeniyle gündeme gelen ve inşaatı mühürlenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Çeşme'ye gelerek eklentilere ilk balyozu kendisi vurdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, İzmir Çeşme'de bulunan Günkent Sitesi'nde satın aldığı villasının site yönetimine aykırı eklentiler yapıldığı ve tasarıma göre inşa edilmediği gerekçesiyle mühürlenmesinin ardından dün Çeşme'ye gelerek villasında incelemelerde bulundu. Erdoğdu, Twitter hesabından, "Çeşme Ildır'da havuz medyasında 'kaçak villa' diye iftira atılan kooperatif evime geldim. Ne yapıldığını ilk defa görüyorum. Benim gördüğüm komşularım da benzer tadilatları yapmış. Çok da güzel olmuş, güle güle otursunlar. Şimdi Belediye Başkanımız ile birlikte kendi evime gidip şikayet konusu edilen veya hukuka aykırı olabilecek ne varsa kendi elimle yıkacağım. Beni şikayet eden site yöneticilerinden hukuka uyması konusunda suç duyurusunda bulunup takipçisi olacağım" paylaşımını yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile birlikte geldiği Günkent Sitesi'ndeki villasında şikayet edilen eklentilere ilk balyozu vurarak yıktı. Twitter hesabında eklentilerin balyozla yıkılış görüntülerini de paylaşan Erdoğdu, "Bu da meşhur 'kaçak villa'. İşin aslı 30 yıl önce yapılan 350 evin olduğu kooperatifteki balkon tadilatı. Hiçbir vatandaşımızın kalbi kırılmasın diye aldım elime balyozu balkonu yıkıyorum. Tek adam rejimini de böyle vura vura yıkacağız! Bu da tüm siyasetçilere örnek olsun" şeklinde yazdı.

Öte yandan Erdoğdu'nun siteye girmeden önce yaptığı, "Site girişindeki nizamiye, halkın buraya girişine engel oluyor" açıklamasının ardından girişteki bariyerler de ekiplerce yıkıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Aykut Erdoğdu İzmir Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title