Haberler

CHP Kazan İlçe Kongresi Yapıldı

CHP Kazan İlçe Teşkilatı 10. Olağan Kongresi yapıldı.

CHP Kazan İlçe Teşkilatı 10. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Hacı Mahmut Ayhan yeniden başkan seçildi.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan kongrede gündemi oluşturan 8 madde görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. CHP Kazan İlçe Kongresi'ne CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Ankara Milletvekili Şenal Saruhan, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Murat Alpaslan, çevre ilçelerin ilçe başkanları ve partililer katıldı. Divan başkanlığını Ankara İl Yöneticisi Abidin Şahin'in yaptığı kongrede ilçe yönetim kurulunun çalışma ve hesap raporları görüşülerek karara bağlandı.

Kongrede başkanlık seçimlerine ise iki listeyle girildi. Mevcut İlçe Başkanı Hacı Mahmut Ayhan, oy kullanan 69 delegeden 39'unun oyunu alarak yeniden ilçe başkanı seçildi. Diğer aday Hayatı Karatokuş ise 29 oy aldı. Sonuçların açıklanmasının ardından iki aday birbirlerine sarılarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Seçimlerde parti yönetimini oluşturan 12 asil, 12 yedek olmak üzere 24 kişilik yönetim kurulu üyesi ile İl Başkanlığı Üst Delegeleri de yeniden belirlendi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Alpaslan Adnan Keskin Mahmut Ayhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title