Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Nikah Şahitliği Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yalova eski İl Başkanı Özcan Özel'in kızının düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yalova eski İl Başkanı Özcan Özel'in kızının düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir İl Kongresinin ardından Yalova'ya gelerek, CHP eski il başkanlarından Özcan Özel'in kızı Duyşen (Özel) Kuş'un düğün törenine katıldı. Yalova girişinde çok sayıda partili tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, daha sonra düğünün gerçekleştirileceği Elegance Resort Otel'e geçti. Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ve CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muhharem İnce'de törende hazır bulundu.

Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile birlikte Duyşen (Özel) Kuş ve Ali Kuş çiftin nikah şahitliğini yaptı. Burada genç çifte evlilikleri boyunca mutluluk dileyen Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, "Bu güzel günde, bu nikahta bulunmaktan dolayı çok memnunum. Sizlerin beraberliği mutluluğu, ailenizin, yakın çevrenizin, akrabalarınızın, dostlarınızın burada bulunanların mutluluğu demektir. Sizin mutluluğunuz bütün Türkiye'nin mutluluğu demektir. Hoşgörü sevginin üzerine inşa edildiği zaman kalıcılığı çok daha güçlü olur. aile cüzdanı evin tapusu demektir. Damat bey izin verirseniz bu tapuyu geline vermek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Evlilik cüzdanını Duyşen (Özel) Kuş'a veren Kılıçdaroğlu genç çifte altın taktı.

Kılıçdaroğlu, daha sonra İstanbul'daki bir programa katılmak üzere Yalova'dan ayrıldı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu ÖZCAN ÖZEL Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title