Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Gto'yu Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

Oran, ekonomi kuruluşlarıyla bölgedeki gelişmeleri değerlendirmek üzere geldiği Gaziantep'te, milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ ile PM Üyesi Yaşar Ağyüz ve İl Başkanı Ali Peri ile GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'ı ziyaret etti. GTO Başkanı Mehmet Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "GTO olarak biz bölgede komşu ülkelerle ilişkilerin yönetilmesinde öncü rol oynadık. Bölge sorunlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulunacağız. Özellikle Suriye ile ilgili ciddi bir değerlendirmeye ihtiyaç var. Ekonomik, sosyal ve dış ilişkilerle ilgili görüşlerimizi paylaşacağız" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran da, gösterdikleri ilgi nedeniyle GTO Başkanı Mehmet Aslan'a teşekkür ederek, "Gaziantep'in komşu ülkeler ve özellikle Suriye ile olan ilişkilerini ele alacağız. Biz Gaziantep'i Türk ekonomisinin çok önemli can damarı olarak görüyoruz. Gaziantep, bölgede ekonominin kalbi konumunda. Buradaki gelişmeler Türkiye ekonomisini etkileyecek gelişmelerdir, bunları değerlendireceğiz" diye konuştu.

GTO Genel Sekreteri Halil Göçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Reis Reisoğlu'nun da katıldığı toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Mehmet Şeker Mehmet Aslan Umut Oran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title