Haberler

CHP Düzce Milletvekili Adayı Teber Dur Durak Bilmiyor

CHP Düzce birinci sıra Milletvekili adayı Zafer Teber Körpeşler Mahalle Muhtarı Salim Yılmaz’ı ziyaret ederken, Kadın Kolları üyeleri de Fatih ve Akınlar Mahallesinde hane ziyaretlerine devam ettiler.

CHP Düzce birinci sıra Milletvekili adayı Zafer Teber Körpeşler Mahalle Muhtarı Salim Yılmaz'ı ziyaret ederken, Kadın Kolları üyeleri de Fatih ve Akınlar Mahallesinde hane ziyaretlerine devam ettiler.

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Zafer Teber Körpeşler Mahalle Muhtarı Salim Yılmaz bir araya geldi. Teber görüşmede "17 milyonu aşan yoksulumuz ve 6 milyonu aşan işsizimiz azalmıyor artıyor. Türk Lirası her gün değer kaybediyor. Girişimciler önlerini göremiyor. Yatırımcılar ülkeden kaçıyor. Türkiye küresel yarışta geriye düşüyor. Türkiye büyüyemiyor. Türkiye üretemiyor. Türkiye iş yaratamıyor. Türkiye'de gelir dağılımı bozuluyor. CHP toplumumuzu ayrıştıran ve çatıştıran kutuplaştırma siyasetine son verecektir. CHP'nin hedefi,

yurttaşlarımızın gelecek kaygısı duymadan, hakça, onurlu ve insanca yaşayacağı bir düzeni kurmaktır" dedi.

Zafer Teber ve CHP teşkilat üyeleri Körpeşler Mahallesinin ardından Düzce Belediyesi Hal Müdürü Murat Ercan'ı ziyaret etti. Akabinde hal çalışanlarıyla bir araya gelen Teber ve üyeler, "16,7 milyon kişi ve 3,75 milyon haneye sosyal destek sağlayacağız. 5 milyonun üzerinde yurttaşımızı ilk kez sosyal yardım kapsamına alacağız. İşçi sağlığını korumaya yönelik önlemleri etkinleştireceğiz" dediler. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salim Yılmaz Zafer Teber Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title