Haberler

CHP Adıyaman Milletvekili Adayları Yoğun İlgiyle Karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman milletvekili adayları, Ankara'dan, Adıyaman'a dönerken yoğun bir kalabalıkla karşılandı.

Ankara'dan, Adıyaman'a dönen CHP Adıyaman Milletvekili Adaylarından Sıdık Şahin, Fatma Ulubey, Deniz Çakmak, Mustafa Hakan Kılınç ile Zeynep Saya, Adıyaman- Şanlıurfa Karayolunda yoğun bir kalabalıkla karşılandı. Milletvekili adayları, konvoy halinde CHP Adıyaman İl Başkanlığı binasına geldi. Kendilerini karşılayan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak kısa konuşmalarda bulundular.

İlk konuşmayı gerçekleştiren CHP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, bu kadar yoğun bir kalabalıkla karşılanmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, karşılama törenine katılan herkese teşekkür etti ve CHP'nin Adıyaman'da, büyük bir güçle ilerlediğini söyledi.

Daha sonra konuşan CHP Adıyaman 1. Sıra Milletvekili Adayı Sıdık Şahin ise, ağa adamı olmadığını, para babası olmadığını, halkın adamı olduğunu, halkın hizmetkarı olduğunu ve halk için CHP'de yer aldığını söyledi. Şahin, "Ben hizmet için burada yer aldım, başkaları gibi gittikten sonra arkama bakmamak için burada yer almadım, herkesin desteğini bekliyorum" dedi.

CHP Milletvekili adaylarından Fatma Ulubey, Deniz Çakmak, Mustafa Hakan Kılınç ile Zeynep Saya da, herkese teşekkür eden belirten konuşmalarda bulunarak destek istediler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Fatma Ulubey Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title