Haberler

Chomsky "Güç Kimin Elinde?" Sorusuna Yanıt Arıyor

Güncelleme:

Noam Chomsky'nin Ortadoğu'daki çatışmalar, Filistin meselesi, Amerika'nın Ortadoğu politikası, nükleer savaş tehdidi ve küresel ısınma gibi konulardaki önemli tespitlerinin yer aldığı "Güç Kimin Elinde?", İnkılâp Kitabevi'nden çıktı.

"Güç Kimin Elinde?" kitabında uluslararası gelişmelerin dünya kamuoyundan nasıl saklandığını anlatan Chomsky, ana akım medyada yer verilmeyen olayları irdeliyor ve Ortadoğu'dan Güney Amerika'ya, Afrika'dan Çin'e uluslararası politika ekseninde bir perspektif sunuyor.

Filistinlilere dönük saldırı ve katliamları ele alan Chomsky, bölgede gerçek bir barışın nasıl tesis edilebileceğine dair gerçekçi çözüm önerileri sunuyor. Büyük devletlerin dünyayı nasıl nükleer felakete sürüklediğine dair analizlerini okurla paylaşan Chomsky, dünyayı bekleyen en önemli tehlikelerden biri olan çevre felaketi konusunda asıl suçluların kim olduğunu açıklıyor.

Cihan Özpınar'ın çevirdiği, Noam Chomsky'nin "Güç Kimin Elinde?" kitabı, dünyada neler olup bittiğini ve gizlenen gerçekleri cesurca ortaya koyan, büyük yankı uyandıracak bir çalışma…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Güney Amerika Noam Chomsky Afrika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title