Haberler

Cezaevinden İzinli Çıkıp Evlendi

Bartın'da 25 yaşındaki Soner Tıngır, işlediği bir suçtan yattığı açık cezaevinden izinle çıkıp liseden bu yana sevdiği 24 yaşındaki Bilge Tıngır ile evlendi.

Bartın'da 25 yaşındaki Soner Tıngır, işlediği bir suçtan yattığı açık cezaevinden izinle çıkıp liseden bu yana sevdiği 24 yaşındaki Bilge Tıngır ile evlendi.

Kozcağız Beldesi'nde oturan Soner Tıngır, işlediği bir suçtan 10 yıl hapis cezasına çarptırılarak 2010'da Bartın Kapalı Cezaevi'ne konuldu. 5 yıl kapalı cezaevinde yattıktan sonra geçen yıl açık cezaevine geçen Soner Tıngır, lise yıllarından bu yana sevdiği Bilge Tıngır ile evlenmek için Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Savcılığın düğün yapması için 1 hafta izin verdiği Soner Tıngır, cezaevinden çıkıp tekstil fabrikasında çalışan Bilge Tıngır ile Kozcağız'da bir düğün salonunda yapılan davullu zurnalı düğünle evlendi.

Soner Tıngır, cezaevine girdikten sonra çok sevdiği Bilge ile evlilik hayali kurduğunu belirterek, "Açık cezaevine geçer geçmez bu hayali gerçekleştirmek istedim. Aileler de kabul etti. Aldığım özel izinle cezaevinden çıkarak evlendik. Çok mutluyuz. 5 ay sonra da cezam bitiyor. Bundan sonra mutlu bir şekilde yaşamak istiyoruz" dedi.

CEZAEVİNDEN ÇIKINCA ASKERE GİDECEK

Düğünün ardından eşiyle İstanbul'a balayına giden Soner Tıngır, yarın yeniden cezaevine girecek. 26 Ağustos'da cezasını tamamlayacak olan Soner Tıngır'ın daha sonra vatani görevini yapmak üzere askere gideceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Kozcağız Beldesi Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title