Haberler

Cezaevinden Çıktı Bir Gün Sonra Öldürüldü

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada avukat Mehmet Volkan Kıvanç ve müvekkili Kemal Beypınar hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada avukat Mehmet Volkan Kıvanç ve müvekkili Kemal Beypınar hayatını kaybetti. Balıkesir Barosuna bağlı avukat Mehmet Volkan Kıvanç'ın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'nde yapılan otopsinin ardından ailesi ve yakınlarına teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'in Bandırma ilçesi, Evyapan Sokak'ta bulunan bir eğlence mekanına giden, avukat Mehmet Volkan Kıvanç ve müvekkili Kemal Beypınar ile iş yeri sahibi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Tartışma sonucunda iş yeri sahibi Serkan G. tabancayla Kıvanç ve Beypınar'ı vurdu. Kıvanç ve Beypınar, olay yerinde hayatını kaybetti. Avukat ve müvekkilin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Avukat Mehmet Volkan Kıvanç'ın ailesi ve yakınları öğle saatlerinde Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gelerek cenazeyi teslim aldı. Kıvanç'ın Balıkesir'in Bandırma ilçesinde toprağa verilecek.

CEZAEVİNDEN BİR GÜN ÖNCE ÇIKMIŞTI

Eğlenme mekanının sahibi Sergan G. tarafından öldürülen Kemal Beypınar'ın geçtiğimiz yıl Nisan ayında 19 yaşındaki oğlu Ali Haydar Beypınar'ı pompalı tüfekle vurmak ve olaya intihar süsü vermek iddiasıyla tutuklandığı, 28 Mart 2016 günü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. Beypınar, serbest kaldıktan bir gün sonra ise karıştığı olayda öldürüldü. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Volkan Balıkesir Bandırma 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title