Haberler

Ceylan, Çaşır ve Işkın Festivali'nde Konser Verdi

Erzurum'un Çat İlçesi'nde düzenlenen 'Çaşır ve Işkın Festivali'nde sahne alan türkücü Ceylan, festivale katılanları coşturdu.

Erzurum'un Çat İlçesi'nde düzenlenen 'Çaşır ve Işkın Festivali'nde sahne alan türkücü Ceylan, festivale katılanları coşturdu.

Çat'ta bu yıl 2'ncisi düzenlenen Çaşır ve Işkın Festivali'ne Kaymakam Ramazan Pektaş, Belediye Başkanı CHP'li Arif Hikmet Kılıç, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüseyin Fırat, Çat Cumhuriyet Başsavcısı Oktay Şüheda Arslan, kamu kurum müdürleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Belediye binası önünde düzenlenen festivalde konuşan Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, yörede yetişen çaşır ve ışkın bitkilerinin vitamin deposu olduğunu bu yüzden festivale bu bitkilerin isminin verildğini söyledi. Festivalin ikincisini düzenledikleri için gurur duyduğunu anlatan Başkan Kılıç şunları söyledi:

"Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. İlçe halkımız daha da kenetleniyor. Yaz mevsimi bizim yörede çok sıcak olmuyor. O yüzden festival sırasında yağmur yağmaması için çok dua ettim. Festivalde şarkılarıyla bizlere unutulmaz bir gece yaşatan Ceylan ve diğer sanatçılara çok teşekkür ederim."

Öte yandan festivalde sahne alan türkücü Ceylan, sevilen şarkılarını seslendirdi. Ceylan'ın türkülerini dinleyen katılımcılar unutulmaz bir gece yaşadı. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arif Hikmet Kılıç Erzurum Ceylan Çat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title