Haberler

Ceyda Özbaşarel'li Nardis Jazz Gecesi

Güncelleme:

KOÜ Müzik Toplulukları Piyano Bölümü mezunu olan Ceyda Özbaşarel, 2005 yılında Sibel Köse-Randy Esen caz vokal workshop'a katılarak caz egˆitimine bas¸ladı.

2005 – 2011 yılları arasında Donovan Mixon ve Randy Esen ile caz vokal, sound ve emprovizasyon üzerine çalışmalar yaptı. Kevin Mahogany ve Sheila Jordan workshoplarına katıldı.

Halen Başak Yavuz ile şarkı yazma üzerine çalışmaktadır.Pek çok mekanda konserler veren sanatçı, ayrıca Garanti Caz Yes¸ili bünyesinde 2011 yılında Romeo Juliette'te düzenlenen Caz Agˆacı Vol.3 // Nina Simone gecesinde ve 2013 yılında I·KSV'de düzenlenen Caz Agˆacı Vol.7//Cole Porter gecesinde de yer aldı. 2013 yılından bu yana Başak Yavuz ile birlikte 'bi' şarkım var' projesini yürütmektedir. Grup caz standartlarının yanısıra bazı alternatif ve pop parçaları modern bakış açısı ile yorumladı.Nardis Jazz club sahnesinde hayranlarına konser veren sanatçının konserine yoğun ilgi oldu. Ceyda Özbaşarel Gülşen (vo), Duru Tuna (s), Serhan Erkol (s), Adem Gülşen (p), Baran Say (b), Korhan Ogan (d) bu muhteşem konserde sahne aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ceyda Özbaşarel Sibel Köse Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title