Haberler

Çemişgezek'te Değerlendirme Toplantısı

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde Kaymakam Harun Kazez, başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Kaymakam Harun Kazez, başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Çemişgezek ilçesinde yapılan ve yapımı devam eden çalışmaların değerlendirilmesi, ilçenin muhtemel sorunları ve planlanan çalışmalarının görüşülmesi sebebiyle geniş katılımlı toplantı düzenlendi.

Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Özgür Çelebi, Emniyet Amiri Serhan Halil Çakır, Yazı İşleri Müdürü Sebahattin Özçelik, Milli Eğitim Şube Müdürü Vural Berker, STK Temsicileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, eğitim, sağlık, tarım, turizm, ulaşım ve güvenlik gibi konularda köy ve mahallelerin genel durumu görüşüldü.

İlçe Kaymakamı Harun Kazez, "Fırsat buldukça köy ziyaretlerimizle birlikte ilçe merkezimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın fikir ve düşüncelerini son derece önemli görüyoruz. İstiyoruz ki, alacağımız her kararda ve yapacağımız her çalışmada vatandaşlarımız fikir ortağımız olsun. Bu günde ilçe merkezimiz ve köylerimizdeki muhtemel eksiklikleri sohbet ortamında ele alarak çözüm odaklı görüşmeler yaptık. Gücümüz nispetinde eksiği ve problemi olan köyümüzün olmaması için gayret içerisindeyiz" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halil Çakır Çemişgezek Tunceli Çelebi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title