Haberler

Çedaş Genel Müdürü Akboğa'dan Otyakmaz'a Ziyaret

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı ziyaret etti.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Sivas spor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı ziyaret etti.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Akboğa, yeni sezonda Sivas spor'a başarılar diledi.

Sivas spor'un şehrin bir markası olduğuna ve başta Sivaslılar olmak üzere Sivas'a hizmet eden herkesin bu markaya sahip çıkması gerektiğine değinen Akboğa, "Öncelikle bir yıl aranın ardından tekrar Süper Lig'e yükselen Sivas spor'u hak ettiği yere taşımak için emeğini hiçbir zaman esirgemeyen kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere değerli yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ederim. Sivas spor, bir spor kulübü olmasının yanı sıra Sivas'ın dışa açılan yüzü ve bu şehre ekonomik katkısı olan bir marka. İnanıyorum ki bu sezon büyük başarılara imza atacak olan Sivasspor ligde hak ettiği yerde olacaktır. Bu anlamda Yiğidolara Süper Lig'de yeni sezonda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

ÇEDAŞ olarak Sivasspor'a her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini aktaran Akboğa, şunları kaydetti:

"ÇEDAŞ olarak Yiğidolar'ın yanında olmaya çalıştık. Sivasspor'un geçen sezon TFF 1. Lig'deki önemli karşılaşmaları arasında olan Adana Demirspor maçı için şirketimizce araç tahsis ederek karşılaşmayı izlemek isteyen personelimizin Adana'ya ulaşımını sağladık. Ayrıca Passolig ve bilet temini konusunda personelimize kolaylık sağlayarak Sivasspor'un yanında olmaları için destek olduk. Bu yıl da yine kırımızı-beyazlı Yiğidolar'ı karşılaşmalarda yalnız bırakmamak için iki loca kiraladık. Sivasspor'a hem maddi hem de manevi destek sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz."

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek desteklerinden dolayı ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa'ya teşekkür etti.

Sivasspor tesislerinde yeni yapılan antrenman sahası yanındaki enerji nakil hattının deplasesi ile ilgili de taleplerini ileten Otyakmaz, konu hakkında ÇEDAŞ'tan destek beklediklerini kaydeti.

ÇEDAŞ'ın üzerine düşen görevi yerine getireceğini vurgulayan Akboğa, yeni tesislere sorun teşkil etmeyecek şekilde deplase çalışmasını yapacaklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Spor

Mecnun Otyakmaz Sivasspor Çamlıbel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title