Haberler

Çebioğlu Recidanse 5 Yıldız Otel Keyfinde Hizmet Veriyor

Karabük'lü işadamı Adnan Çebi tarafından inşa edilen kentin ilk Recidansları 5 yıldızlı otel keyfinde Karabük halkına da hizmet veriyor.

Karabük'lü işadamı Adnan Çebi tarafından inşa edilen kentin ilk Recidansları 5 yıldızlı otel keyfinde Karabük halkına da hizmet veriyor.

Üniversite Mahallesi'ne inşa edilen ve 3 bloktan oluşan 1+1 dairelerde yaşam başlarken, sosyal alanları ile Karabük'ün yeni yüzü olan Çebioğlu Gold Recidanse, yüzme havuzu, cafe, restaurant ve fitness salonlarını halka açtı. Çebioğlu Gold Recidance sahibi işadamı Adnan Çebi, günümüz teknolojisine hakim, genç ve dinamik insan gücüyle alanında Avrupa standartlarında vazgeçilmez hizmet kalitesi sunduklarını söyledi. 2011 yılının Ocak ayında 15 dönüm arazi üzerine kurulan 1+1 525 dairenin Çebioğlu Gold Recidanse binalarında yaşamların başladığını söyleyen Adnan Çebi, "Yaşamla birlikte restaurat ve cafe ile fitness daha önce hizmete girmişti. Haziran ayı itibari ile yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ile çocuk oyun parkımız hizmete girdi. Bu anlarımız binalarımızda kalanların yanı sıra halkımıza da açık. Kente yeni bir yüz ve heyecan katan Çebioğlu Recidanselerde uygun fiyatlarla 5 yıldız otel keyfinde hizmetlerden yaralanabilirler" dedi.

Çebioğlu Gold Recidanse Koordinatörü Işıl Engin ise, Recidanse'nin içersinde bulunan cafe, restaurant, havuz, ve spor alanlarının sadece burada kalan insanlara değil, tüm Karabük halkının da hizmetine açık olduğunu belirterek, "Geniş mutfak menümüz ile sabah 10 ve akşam 8 havuz başı organizasyonlarımıza Karabük halkını bekliyoruz. Bunların yanı sıra düğün organizasyonlarımız da başladı. Düğün organizasyonunda özellikle havuz başında randevularımızı almaya başladık. Havuzun temizliği ve hijyeni konusunda uzman insanlarımız hizmet veriyor. Burası sadece Karabük'ün değil Batı Karadeniz bölgesinin en geniş sosyal imkanlarına sahip bir recidanse. Pazar günleri 150 çeşit ile brançımız var. Önümüzdeki ay Ramazan'a gireceğiz ve bizde şimdiden bunun hazırlıklarını yapmaya başladık. Çok geniş bir iftar yemeği hizmet vereceğiz" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title