Haberler

Çankaya Yaşlılar İçin Sonbahar Olmayacak

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Türkiye'nin saygın yaşlılarına ev sahipliği yapan Çankaya'da yaşlılığı ürettiği projelerle hayatın sonbaharı olmaktan çıkarıp, ikinci bahara dönüştüreceğini söyledi.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Türkiye'nin saygın yaşlılarına ev sahipliği yapan Çankaya'da yaşlılığı ürettiği projelerle hayatın sonbaharı olmaktan çıkarıp, ikinci bahara dönüştüreceğini söyledi.

Barış Aydın, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Ankara Köşkü Huzurevi'ndeki yaşlılarla buluştu. Ziyaret öncesi huzurevine kuaförler göndererek cilt bakımı ve tıraş sürprizinde bulunan Aydın, ziyaretinde ise uzun süre sohbet ettiği yaşlılara Omurilik Felçlileri Derneği üyesi engelli gençler tarafından hazırlanan el emeği cam tespih ve kolyelerden hediye etti. Yaşlılarla tek tek ilgilenen Aydın, "Yaşlılar için hazırladığımız projede, hem tedavilerini sürdürecekleri hem de vakit geçirebilecekleri bir yaşam merkezimiz var. Merkezimizde el tecrübelerini gerçekleştirebilecekleri, keyifli vakit geçirebilecekleri donatı alanları da olacak. Turizm bölgelerindeki otellerle işbirliği yaparak, yaşlılarımızı Türkiye'nin birçok yerinde her yıl tatile göndereceğiz. Yalnız yaşayan yaşlılarımıza ihtiyaç duyulduğunda hekimlerimiz tarafından evlerinde de bakım hizmeti vereceğiz. Annemiz babamız saydığımız büyüklerimize hayırlı bir evlat gibi yaşam merkezlerimizde ya da kendi evlerinde hizmet edeceğiz" diye konuştu.

"BİZLER SİZLERİN SAYESİNDE VARIZ"

Projelerini bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğünü kaydeden Aydın, şöyle devam etti:

"Bizler sizlerin sayesinde varız. Biz gençler de bir gün yaşlanacağız, onun için sizler bizim için çok önemlisiniz. Elimizden gelen her şeyi sizler için yapacağız ve sizlerin yanında olacağız. Projelerimin, yapacaklarımın takipçisi olun. Bunların hepsini yapacağıma söz veriyorum."

Barış Aydın, yaşlıların tecrübelerinden faydalanmak için "Bilge İnsanlar Meclisi" projesi hazırladıklarını belirterek, 150 kişiden oluşacak mecliste her mahalleden 60 yaş üstü temsilcilerin bulunacağını ifade etti. Aydın, Bilge İnsanlar Meclisi ile Çankaya'da yaşayan yaşlıların sorunlarını kısa sürede gidereceklerini kaydetti.

20 Mart Perşembe günü Rixos Grand Ankara'da basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek "İstihdam Sözleşmesi" imzalayacak olan Aydın, Çankaya'da işsizliğe son verecek ilk adımı atacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Barış Aydın Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title