Haberler

Canik Belediyesi'nden Hafta Sonu Asfalt Mesaisi

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Beldede Başlattığı Yol Seferberliğini Toptepe Mahallesi'nde Sürdürüyor. Belediye Ekipleri, Asfalt Dökme Çalışmalarına Hafta Sonu da Devam Etti.

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, beldede başlattığı yol seferberliğini Toptepe Mahallesi'nde sürdürüyor. Belediye ekipleri, asfalt dökme çalışmalarına hafta sonu da devam etti.

Toptepe Mahallesi'nin dik olan Yusuf Ağa ve Behram Çavuş sokaklarında asfalt dökme çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Canik Belediyesi Yol İşleri Şefi Ersin Beşirli, mahallede asfaltlanması gereken yolların hepsinin kaplanacağını söyledi. Yapılan planlamaya göre Toptepe Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarının önümüzdeki hafta içeresinde tamamlancağının altını çizen Beşirli, "Hedefimiz, vatandaşın ayağının çamurdan kurtulmasıdır. Bunun için de elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Belediye

olarak belde halkımıza hizmeti kendimize görev edindik. Bunun içinde cumartesi, pazar demeden Toptepe Mahallemiz'de asfaltlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumartesi günü 20 tondan 18 kamyon asfalt döktük" dedi.

Beldede asfaltlama ve yol açma çalışmalarının sadece Toptepe Mahallesi ile sınırlı olmadığını vurgulayan Yol İşleri Şefi Ersin Beşirli, Kasım ayı başında Yavuz Selim Mahallesi'nin Beyzade ve Gondol sokaklarında asfalt dökme çalışmaları yapıldığını ayrıca, Belediyevleri ve Karşıyaka mahallerinde de TEDAŞ'ın elektrik tellerinin yeraltına alınması ile bozulan yollarda tamirat işlerinin sürdüğünü dile getirdi.

(SAM-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title