Haberler

Çanakkale Troy Air Fest'te Sahne Alan Kıraç Hayranlarını Coşturdu

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'ndeki Uluslararası Havacılık Festivali Troy Air Fest'te sahne alan rock ve pop müziğinin sevilen ismi Kıraç, muhteşem performansıyla hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi.

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'ndeki Uluslararası Havacılık Festivali Troy Air Fest'te sahne alan rock ve pop müziğinin sevilen ismi Kıraç, muhteşem performansıyla hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi.

Umurbey Belediyesi ve Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Havacılık Festivali Troy Air Fest'in ikinci akşamındaki konserde, rock ve pop müziğin sevilen ismi Kıraç sahne aldı. Umurbey Beldesi Sahili'ndeki festival alanında gerçekleşen konser öncesi ünlü DJ Vanessa Moreno da performansını sergiledi. DJ performansının ardından sahneye çıkan Kıraç, hayranları için birbirinden güzel şarkılarını söyledi. Kıraç, konserin büyük bölümünde şarkılarına kendisini dinleyen hayranlarının da eşlik etmesini sağlayıp, renkli görüntülere ve unutulmaz bir performansa imza attı.

Ünlü şarkıcı, denize yakın olması nedeniyle sahnede serin esen poyraz rüzgarından duyduğu memnuniyeti, "Valla şarkı söylerken böyle uçtum. Ne güzel bir hava var. Ne güzel bir rüzgar esiyor. Hep böyle midir burası? Çok güzel, ben bayıldım. Çok seviyorum böyle rüzgarları. Çok eğleneceğiz bugün" sözleriyle dile getirdi. Ancak, rüzgarın flüt performansını sergilemesine izin vermeyeceğinden duyduğu endişeyi de hayranlarına, "Tek flüt çıkmaz herhalde bu rüzgarda. Deneyelim ama çıkmaz" şeklinde aktardı. İlk denemesinde flütün sesini duyurmakta güçlük çeken Kıraç, sonrasında güçlü nefesiyle başarılı bir flüt performansı sergiledi.

Konser arasında sahneye çıkarak Kıraç'a çiçek ve Truva Atı maketi hediye eden Umurbey Belediye Başkanı AK Partili Sami Yavaş, 'Yarın benim doğum günüm. Eşim Aynur hanımda benim doğum günüm için sizden 'Endamın Yeter' isimli şarkıyı istiyor" dedi. Kıraç ise maket Truva Atı için, "Çok severim bu atı ben. Evde yoktu hiç bundan. Başköşeye koyacağım. Çok teşekkür ederim" dedikten sonra Başkan Yavaş'ın doğum gününü kutlayıp, eşi Aynur Yavaş'ın istediği şarkıyı seslendirdi.

Hayranları 2 saat süren konserde Kıraç'ın en sevilen şarkılarıyla coşup, unutamayacakları bir gece yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Lapseki Kıraç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title