Haberler

Çanakkale'den Kısa Kısa

Çan'dan engelli kişi, hükümet konağına engelli asansörü yapılması dolayısıyla Kaymakam Tat'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Çan'da, engelli vatandaş, hükümet konağına engelli asansörü yapılması dolayısıyla Kaymakam Yakup Tat'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kaymakam Tat'ı makamında ziyaret eden Ülker İnal, hükümet konağına yaptırılan hizmetten dolayı teşekkür etti. Görevlerini yaptıktan sonra teşekkür edilmesinin bütün sıkıntıları ortadan kaldırdığını belirten Tat, "Bu mesleğin en güzel tarafı bu. Ufak bir teşekkür bizleri mutlu ediyor. Hükümet konakları ve diğer resmi kurumlara  giriş ve çıkışların kolay olması gerekiyor" dedi.

- Biga TSO heyeti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti-

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan tarafından Hisarcıklıoğlu'na Karabiga Liman Tesisleri ön çalışma taslağı sunuldu.

Hisarcıklıoğlu, projeyle ilgili olarak, "Lojistik çok önemli. Deniz yolu, karayolundan çok daha ekonomik. Çok müthiş bir proje" ifadesini kullandı.

Biga Üniversitesi ile ilgili yapılan çalışmalar ve gerçekleştirmeyi hedefledikleri proje ile faaliyetler hakkında bilgiler veren Doğan, destek talep etti. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Şadan Doğan Çanakkale Yakup Tat Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title