Haberler

Camilo'dan Antalya Havalimanı'nda Piyano Sürprizi

Güncelleme:

14. Latin Grammy Ödülleri'nin bu yılki sahibi Latin Caz sanatçısı Michel Camilo, Las Vegas'taki ödül töreninin ardından Antalya'ya geldi.

14. Latin Grammy Ödülleri'nin bu yılki sahibi Latin Caz sanatçısı Michel Camilo, Las Vegas'taki ödül töreninin ardından Antalya'ya geldi.

Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nin kapanış konserini gerçekleştirmek için gelen Camilo'yu, havalimanında hayranları karşıladı.

'What's up' adını verdiği solo piyano albümüyle 'En İyi Latin Caz Albümü' dalında ödülün sahibi olan sanatçı, havalimanından çıkış yapmadan önce hayranlarına küçük bir resital de verdi. Festival kapsamında ICF Airports'a konulan piyanolardan birinin başına geçen Camilo, hayranları için 'What's Up' albümünde yer alan 'Take Five' adlı parçayı çaldı. Camilo daha sonra eşi Sandra ile birlikte havaalanından ayrıldı.

ANTALYA'DA TÜRKİYE PRÖMİYERİ

30 Kasım gecesi muhteşem bir konserle Antalya'da Türk izleyicilerin karşısına çıkacak olan Camilo, bu konserde yeni bestesi olan 'Piyano Konçertosu No: 1'in de Türkiye prömiyerini yapacak. Michel Camilo, Türkiye'de ilk kez bir orkestrayla sahne alacak. Bu konserde Camilo'ya Türkiye'nin en değerli orkestra şefleri arasında yer alan Gürer Aykal yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşlik edecek.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

ANTALYA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Grammy Ödülleri Las Vegas Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title