Haberler

Çambaşı Yaylası'nda Dev Organizasyon

Kabadüz Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Engin Avcı, 1-2 Şubat günlerinde Çambaşı Yaylası'nda büyük bir organizasyon yapılacağını söyledi.

Kabadüz Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Engin Avcı, 1-2 Şubat günlerinde Çambaşı Yaylası'nda büyük bir organizasyon yapılacağını söyledi.

Kabadüz Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Engin Avcı başkanlığında, Çambaşı Yaylası'nda 1-2 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek "Kar Festivali" hazırlık toplantısı yapıldı. Çambaşı Yaylası'nda gerçekleşen toplantıya, Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, Ordu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Sağlam, Yokuşdibi Belde Belediye Başkanı Yener Kaya, Ordu Bisiklet Safari Gençlik Spor Kulübü, Ordu Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD),Ordu Kayak ve Spor Kulübü katıldı.

Toplantı sonrası basın mensuplarına konuşan Kabadüz Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Engin Avcı, 1-2 Şubat tarihlerinde Çambaşı Yaylası'nda büyük bir organizasyon yapılacağını söyledi. 2014 yılında Ordu ilinin temasının yayla olduğunu anımsatan Avcı, "2014 yılının başlamasıyla birlikte yayla tanıtımlarına daha çok ağırlık vereceğiz. Bu kapsamda Valiliğimizce 1-2 Şubat günlerinde Çambaşı Yaylası'nda kar festivali düzenlenecek. Gerçekleşecek kar festivalinde birçok etkinliği içinde barındıracak ve tanınan sanatçılar yaylada sahne alacak" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kabadüz Çambaşı Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title