Haberler

Çalışır haldeki otomobilde elinde tabancayla uyudu, polis camı kırarak müdahale etti

Güncelleme:

Adana'da çalışır haldeki otomobilini sokak girişine park eden ve yan koltukta elinde tabancayla uyuyakalan Mustafa K., polisi alarma geçirdi. Çevredekiler ile polisin çağrısına cevap vermeyen ve uyuşturucu etkisinde olduğu öne sürülen Mustafa K., polis ekipleri tarafından araç camı kırılarak çıkarılıp, hastaneye götürüldü.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi Şıh Cemil Caddesi üzerinde meydana gelen olayda mahalle sakinleri sokak girişine park edilmiş, çalışır haldeki otomobilin uzun süre hareket etmemesi üzerine şüphelenerek, araca yaklaştı. İçerisinde bir kişinin uyuduğunu, yan koltuğunda da tabanca olduğunu fark eden mahallelilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Çalışır haldeki otomobilde elinde tabancayla uyudu, polis camı kırarak müdahale etti

LEVYE İLE CAMI KIRILDI

Uyuşturucu madde etkisinde olduğu öne sürülen Mustafa K., mahallelinin ve polisin çağrısına tepki vermeyerek uyumaya devam etti. Cadde üzerinde güvenlik önlemi alan polis, levye ile otomobilin arka camını kırıp, kapıyı açtı. Mustafa K., buna rağmen uyanmadı.

Çalışır haldeki otomobilde elinde tabancayla uyudu, polis camı kırarak müdahale etti

SEDYEDE ESNEMEYE DEVAM ETTİ

Sağlık ekibinin çağrısına da cevap vermeyen genç, sedyeyle ambulansa alındı. Otomobil içerisinde arama yapan ekipler, Mustafa K.'ye ait olduğu değerlendirilen tabancayı ele geçirdi. Öte yandan Mustafa K.'nin ambulansa götürüldüğü sırada esnemesi dikkati çekti. Genç, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil ise incelenmesi için polis ekiplerince götürüldü. Çevredekiler, Mustafa K.'nin çıkarılma anını film gibi seyretti.

Çalışır haldeki otomobilde elinde tabancayla uyudu, polis camı kırarak müdahale etti

''BİR TÜRLÜ UYANMADI''

Mahalle sakini Ahmet Süren, sokaktan çıkamayan araçların kornaya basması üzerine dışarı çıktıklarını ve aracı fark ettiklerini belirterek, "Otomobilin içerisindeki baygın haldeydi. Cama vurduk ancak bir türlü uyandıramadık. Büyük bir ihtimalle uyuşturucu kullanmış. Elinde de silah vardı. Polisi aradık. Onlar da arka camı kırıp, çocuğu çıkardılar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan Haberler

500

Yorumlar (36)

vatandaş:

hiç bişey yapmasanızda bişey değişmezdi 3-4 saat sonra kalkar giderdi adam uyuyor arabada akşam çok içmiş normal bişey bu mahalleli heyecan olsun diye polis çağırmış polisede kolay iş tabi çok sayıda adam bitane uyuyan adam için çalışıyor ne kadar saçma ve gereksiz

5
18
yanıtYanıtla
ETİK BİŞİ İSTİYORUZ:

Araba çalışıyor, adam çalışırken kendindne geçmiş bir görüntü veriyor. Belki o anda kalp krizi geçiriyor ve yardıma ihtiyacı var. Şimdi kalp krizleri bile 30''lu 20 li yaşlara indi. İnsanalr bakmasın mı ne olmuş buna diye. .

yanıt2
yanıt0
YETER ULAN:

VATANDAŞ , sen nasıl bir yaratıksın . oğlum , adamın elinde TABANCA varmış . . . Adam mı uyuyor sen mi belli değil .

yanıt6
yanıt0
vtd:

boş boş konuşma be

yanıt1
yanıt0
ÇAKMA VATANDAŞ:

Arkadaşlar benim nickimi çalan birisi bu; sahte isimle yazıyor bu ben değilim.

yanıt0
yanıt0
vatandaşa cevap:

herifin kafa zaten gidik. uyansa orda birini öldürse senin için herhangi bi sıkıntı yok heralde. sonra uyumaya devam eder nasıl olsa

yanıt1
yanıt0
vatandaş burda:

lan o şöyle yaparsa bu böyle yaparsa diye hayat mı olur sizin yaşama bakış açınızı yaa uyanıp niye sağa sola sıksın o adam nişan mı alabilir o kadar içmiş ki arabayı bile kapatamamış siz uyuşturucu etkisi altında adamdan korkmayın gözü dönmüş, hayattan ümidini kesmiş yada kandırılmış insanlardan korkun onların ne yapacakları hiç belli olmaz evde canınız sıkıldığından her şeyi büyütüyorsunuz benimde canım sıkılıyor o yüzden buradayım

yanıt0
yanıt1
ellisekiz:

hastaneye götürün benin vergimle iyice bi yatsın dinlensin ohh ne güzel ya.

18
1
yanıtYanıtla
Sümsüklü:

Bu tabanca onda ne arıyor? Bakkalda mı satılıyor bu kadar tabanca nasil bu amele tiplerde

17
0
yanıtYanıtla
SUPSUKLU:

Parasını verdikten sonra roket bile bulursun

yanıt10
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title