Haberler

Çalınan Kedilerini Dedektif Gibi İz Sürüp Buldular

Karabük’te iki arkadaş, kendilerine emanet edilen ve apartman içinden alınan scottish fold cinsi kediyi bulmak için dedektif gibi iz sürdü.

Karabük'te iki arkadaş, kendilerine emanet edilen ve apartman içinden alınan scottish fold cinsi kediyi bulmak için dedektif gibi iz sürdü.

Karabük'ün 5000 evler semtinde bir apartmana gelen iki genç, Duman isimli scottish fold cinsi kediyi fark etti. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda gençler kediyi önce sevdi ve ardından ise fotoğraf çektirdi. Gece yarısı apartmanda gezen Duman isimli kedilerini göremeyen Hatice Kılıç, arkadaşı Elif Emine Alipek ile birlikte karakola giderek şikayette bulundu. Ardından sabah apartmanın güvenlik kameralara görüntülerini izleyen Kılıç, daha sonra görüntüleri arkadaşlarının sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayarak, kedilerinin çalındığını belirterek görenlerin bilgi vermesini istedi.

Kendilerine 3-4 aylığına ödünç olarak bırakılan scottish fold cinsi kedinin sürekli evde durduğunu ve ara sıra apartman içinde gezintiye çıktığını söyleyen Hatice Kılıç, "Karakola giderek gece yarısı şikayette bulundu. Daha sonra güvenlik kamera görüntülerini sosyal medya üzerinden yayınladık. Kolaylıkla satılabilecek bir kedi. Bulmak için her yola başvuracağız" dedi.

Alipek, ise "Genç arkadaşlar belki sevmek adına aldıklarını düşünerek geri getirmelerini istiyoruz. Eğer kendileri geri getirirse şikayetçi olmayacağız" ifadelerini kaydetti.

Dedektif gibi iz sürdüler

Kılıç ve Alipek daha sonra kedinin götürüldüğünü düşündükleri apartmana giderek ellerindeki güvenlik kamera görüntülerini dairelerde oturanlara sordu. Kedinin bulunduğu evi tespit eden ikili araştırmalarının sonucundan mutlu sona ulaştı. Ev sakinleri çocuklarının kediyi apartmanda gezerken bulduklarını ve kediyi beslediklerini söyledi.

Kedilerini buldukları için çok sevinen Kılıç ve arkadaşı hayvanı yanlarına alarak apartmandan ayrıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karabük 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title