Haberler

Çakır Darıca'ya Teşekkür Etti

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den Kocaeli Milletvekili seçilen Sami Çakır, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek seçim döneminde verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Kocaeli Milletvekili seçilen Sami Çakır, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ederek seçim döneminde verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Türkiye olarak tarihi bir seçimi yaşadıklarını ifade eden Sami Çakır, "AK Parti olarak yeni bir zafere imza atarak, rekor bir oyla seçimi tamamlamış olduk. Kocaeli'de oluşan tablo neticesinde bizlerde milletvekili olarak seçilmiş ve halkımızdan aldığımız vekalet doğrultusunda meclise gitmeye hak kazanmış bulunuyoruz. Öncelikle aziz milletimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca seçim dönemi verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere ve teşkilat kademelerinde görevli tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Yeni dönemde bölgemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet adına çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz.01 Kasım Seçimleri ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Ziyaretten dolayı Sami Çakır'a teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ta, "Milletvekilliği seçimlerinde elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmenizi temenni ediyorum. AK Parti olarak hedeflediğimiz 2023 Türkiye'sine hep birlikte yapacağımız çalışmalarla katkı sunacağız.01 Kasım seçimleri, milletimizin demokrasiye olan bağlılığı açısından önemlidir.Güçlü bir hükümetle ülkemiz yarınlara daha iyi bakacaktır, her alanda ülkemizin gelişip kalkınacağına olan güvenimiz tamdır.Sizlere ve hükümetimize yeni dönemde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

KADIN KOLLARI PASTAYLA KUTLADI

Ziyaretin ardından AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'na geçerek burada Kadın Kolları'nın toplantısına katılan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Başkan Karabacak, kadın kollarının hazırladığı sürpriz pastayı birlikte kesti. Çakır burada yaptığı selamlama konuşmasında da kadın kollarında çalışan herkese teşekkür ederek, "Girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmaksızın gece gündüz çalışan başta kadın kolları yönetimimiz ve emeği geçen bütün kardeşlerimize, hem ülkem adına hem şahsım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sami Çakır Ak Parti Darıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title