Haberler

Çağla Şıkel, Eski Eşinin Sevgilisi Narcı'ya Yine Övgüler Dizdi: Bebek Gibi

Güncelleme:

Sunucu ve manken Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile aşk yaşayan Buse Narcı ile ilgili sorular sorulunca "kendisini beğenmiştim, bebek gibi kız, ne yalan söyleyebilirim" dedi.

Sunucu ve manken Çağla Şıkel, Kıbrıs'ta Dilek Hanif'in yeni koleksiyonunu tanıtmak için podyuma çıktı. Şikel'e, eski eşi Emre Altuğ ile aşk yaşadığı iddia edilen Buse Narcı ile ilgili sorular sorulunca, "Emre'nin hayatına girecek kişi beni ilgilendirmez. Yorum yapmak bana düşmez." dedi.

BİR KEZ DAHA İTİRAF ETTİ

Daha önce sunduğu TV programından Buse Narcı'ya övgüler yağdıran Çağla Şıkel, birkez daha Narcı'yı beğendiğini itiraf etti.

"BARBİE BEBEK GİBİ YANİ NE YALAN SÖYLEYEBİLİRİM"

Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ'la aşk yaşadığı öne sürülen Buse Narcı'yla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: "Benim sunduğum moda programına katıldığında kendisini beğendiğimi söylemiştim. Barbie bebek gibi yani, ne yalan söyleyebilirim. Ama bundan sonra Emre'nin hayatına girecek kişi beni ilgilendirmez. Yorum yapmak bana düşmez."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emre Altuğ Kıbrıs Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title