Haberler

Çağla Şikel Çocuklarıyla Palandöken'de

Güncelleme:

Çağla Şikel çocuklarıyla birlikte hafta sonunu tatilini Palandöken'de geçirdi. Ebru Şallı'nın eski eşi iş adamı Harun Tan da küçük oğlu Pars ile Palandöken'de kayak yaptı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Palandöken yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra ünlüleri de ağırlamaya başladı. Hafta sonu tatilini fırsat bilen manken ve sunucu Çağla Şikel oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte toz karı, uzun pistleri, güneşi, gece kayak yapma olanağı, suni kar yapma sistemi ile kış turizmine ivme kazandıran Erzurum'a geldi. Kayak yapmanın keyfini çıkaran Şikel ve Tan, çocuklarıyla bol bol zaman geçirdi. Sway Otel'de kalan Şikel, yeni kayak öğrenmeye başlayan 3.5 yaşındaki oğlu Uzay'ı izlerken mutluluğu gözlerinden okundu.

"BEN ÇOK SEVMİYORUM AMA ONLAR İÇİN GELİYORUZ"

6 yaşındaki oğlu Kuzey'in kayağı iyi bildiğini belirten Şikel, şunları söyledi:

"Çocuklarım kayak yapmayı çok seviyor. Kuzey kaymayı iyi biliyor ama, Uzay daha yeni öğreniyor. Kışın gelmesini dört gözle bekliyorlar. Hep 'Kar yağsın da gidelim' diyorlar. Ben çok sevmiyorum ama onlar için geliyoruz. Oteller, pistler ve Palandöken çok güzel."


HARUN TAN DA OĞLUYLA KAYDI

Manken Ebru Şallı'nın eski eşi iş adamı Harun Tan da küçük oğlu 5 yaşındaki Pars ile Palandöken'e geldi. Oğlunun kayağa yeni başladığını belirten Harun Tan, sezonu Erzurum'da açtıklarını söyledi. Oğlu Pars'ı kucağına alarak birlikte pistlerden kayan Harun Tan, usta kayakçılığı ile alkış aldı. Pistlerin çok güzel olduğunu aktaran Tan, "Sezonu açtık. Hava, kar, pistler çok güzel. Güneşli havada kaymak çok keyifli. Küçük oğlumla geldik, kayak dersi alıyor" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Palandöken Harun Tan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (5)

ÇOK BİLEN:

OHHH YAZIN DENİZ KIŞIN KAYAK. . . HAYAT BU KADINA GÜZEL

2
1
yanıtYanıtla
dikkat:

bu otellere çevre illerden 40-50 yaşındaki iş adamları üniversiteli kızlarla geliyor rezalet

3
0
yanıtYanıtla
H ÖZDEN Mobil-IOS:

Yoruma ne gerek gezsin vatandaş

2
0
yanıtYanıtla
Bir dost:

Yasayanlarin dunyasi gozumuz yok cok şükür

2
0
yanıtYanıtla
zeynep:

oralar ucuz tabi.aslinda güzel.harciycan iki üç milyar şu okul bi bitsin var ya.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title