Haberler

Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanları mazbatalarını aldı -

AK Parti'den Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Erkoç ile merkez ilçe belediye başkanları mazbatalarını aldı.

AK Parti'den Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Erkoç ile merkez ilçe belediye başkanları mazbatalarını aldı.

Erkoç, AK Parti İl Başkan Metin Doğan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile adliyeye gelerek, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Safiye Bilge Pekgöz'den adı.

Milletin verdiği vekaleti en iyi şekilde koruyacaklarını belirten Erkoç, Kahramanmaraş'ı Türkiye'nin ilgiyle izlenen kenti haline getireceklerini ifade etti.

Kahramanmaraş'ın, kurtuluş mücadelesinin önemli bir şehri olduğunu vurgulayan Erkoç, "Kardeşlik hukuku içerisinde, omuz omuza vererek hizmet üreteceğiz. Hep beraber mutlu insanlarla güzel hizmetler yapacağız. Rabbime hamdolsun ki bu güzel şehrin asil insanlarına hizmet etme görevini nasip etti. Allah utandırmasın" dedi.

Erkoç, kendisini aday gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek ile Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Okay da mazbatalarını aldı.

Erkoç, Mahçiçek ve Okay, adliye çıkışında belediye meclis üyeleri ve partililerle fotoğraf çektirdi.

Törenin ardından görevi Mustafa Poyraz'dan devralan Erkoç, tebrikleri kabul etti.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Mehmet Erkoç Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title