Haberler

Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı Yapan Şebeke Suçüstü Yakalandı

Güncelleme:

Bartın'da, son 3 ayda 13 büyükbaş hayvan çalan 5 kişilik şebeke, son olarak çaldıkları 4 büyükbaş hayvan ile kaçarken jandarmanın takibi sonucu yakalandı.

Bartınlı büyükbaş hayvan yetiştiricilerinin korkulu rüyası haline gelen, son 3 ayda 13 büyükbaş hayvanı kaçıran 5 kişilik şebeke çökertildi. Çaldıkları son 4 hayvan sahiplerine teslim edildi.

ERKEN SAATLERDE TAKİP BAŞLADI

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte büyükbaş hayvanları çalan şebekeye yönelik çalışma başlattı. Jandarmanın teknik ve fiziki takibe aldığı 5 kişinin içinde bulunduğu 37 PH 839 plakalı minibüs, sabah erken saatlerde Kozcağız Beldesi Akıncılar Köyü girişinde durduruldu.

13 BÜYÜKBAŞ ÇALIP SATTILAR

Minibüs kasasında 4 büyükbaş bulundu. Araçtan indirilen 41 yaşındaki H.Ç, kardeşi 36 yaşındaki E.Ç, 43 yaşındaki E.S, 53 yaşındaki M.Ç. ve 32 yaşındaki İ.A., üzerleri arandıktan sonra gözaltına alındı. Hırsızlıktan sabıkaları bulunan şüphelilerin, daha önce kentte 13 büyükbaş hayvanı daha çalıp sattıkları belirlendi.

SAHİPLERİ BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Minibüsteki hayvanların gece saatlerinde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Saltukova Beldesi'nde oturan Halise Temel ve Ekrem Çelik'e ait ahırlardan çalındığı belirlendi. Hayvanlarının çalındığını jandarmanın kendilerini aramasıyla öğrenen Halise Temel ve Ekrem Çelik, büyük sevinç yaşadı. Halise Temel ve Ekrem Çelik, Bartın İl Jandarma Komutanlığı'ndan hayvanlarını teslim alırken çok sevindiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kozcağız Beldesi Akıncılar Bartın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title