Haberler

"Büyük İkramiye Bana Çıktı" Diyen Eski Damat Adayı Dolandırıcı Çıktı!

Güncelleme:

Zuhal Topal'ın evlenme programına çıkan damat adayı Medet Batal, "Büyük ikramiye bana çıktı." demişti. Batal'ın yalan söylediği ortaya çıktı.

2018 yılının büyük ikramiyesini kazandığı iddia edilen Medet Batal'ın yalan söylediği ortaya çıktı. Sahte kartvizit ve kimliklerle dolandırıcılık girişimlerinde bulunan Batal, bir dönem iki farklı izdivaç programında damat adayı olarak yer almıştı. Millî Piyango'nun bu yılki büyük ikramiyesi olan 61 milyon TL'nin isabet ettiği iddia edilen ve bir TV programının canlı yayınına bağlanıp biletin kendisine çıktığını ileri süren Medet Batal'ın herkesi kandırdığı ortaya çıktı.

TEK RAKAMLA HERKESİ KANDIRDI

Eski izdivaç programlarında damat adayı olarak boy gösteren Medet Batal, kendisine çıktığı iddia edilen milli piyango biletiyle herkesi kandırmayı başardı. Hatta bir televizyon programına bağlanarak program sunucularını ve ekran karşısındaki kişilere biletin kendisine çıktığını söyledi ve bir Milli Piyango biletiyle çektirdiği fotoğrafı canlı yayında paylaştı.

Yukarıda bulunan biletin rakamları ters açıdan incelendiğinde Batal'ın yalanı hemen anlaşılıyor. Mehmet Batal adlı şahsın biletinde bulunan numaralar 9791035. Milli Piyango'nun bu yılki büyük ikramiyesi 61 milyon lira ise 9794035 numaralı bilete isabet etmişti.

MEDET BATAL KİMDİR?

Medet Batal bir dönem Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katılmıştı. Batal, programda rahatsızlanmıştı.

Kaynak: Sözcü-Ömercan Altay

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

elif reyyan:

bu aşagılık programları kapatın nerede boş beleş insan varsa toplayıp milleti aptal yerine koyuyorlar geri kalmamızın sebebi bu programlar uyan tüürkiye bu pisliklere pirim vermee

26
1
yanıtYanıtla
Ramazan:

Böyle tv lerde koca arayan kızlara böyle üçkağıtçı lar çok bile

23
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu ve bunun gibi programlar maalesef insanları düşunmekten uzaklaştırıyor.hala var bu tip programlar bilinçli olarakmı yayınlanıyor bilmiyorum.Keşke bunların yerine insanlara bişeyler katan düşünmeye zorlayan bilgi kültür aşılayan programlar konsa

9
1
yanıtYanıtla
Serdar Akdeniz:

2018de televizyon seyreden kaldımı? Varsa dislike atsın.

6
3
yanıtYanıtla
Ykğit:

Yalan parayla değil ya salla gitsin

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

memleketin bütün ipsiz sapsızları bu programlardan geçmiş

5
0
yanıtYanıtla
Dürüst olan:

ne izledim ne izlettirdim şeref yoksunu insanlar bunlar izleyip değerli vaktinizi boşa harcamayın

4
0
yanıtYanıtla
Samet tut:

Vay dana vay

2
1
yanıtYanıtla
Şnr:

Pes bir insan ancak bu kadar rezil eder kendini

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Adam abazalıkta sınırları zorlamış

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title