Haberler

Büyük Çömlekçi Mahallesi Çok Amaçlı Salona Kavuşuyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Büyük Çömlekçi Mahallesi'nde yapılması planlanan çok amaçlı salon için temel atım töreni düzenlendi.

Karaköprü Belediyesi'ne bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Büyükçömlekçi Mahallesi'nde 300 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan ve çok amaçlı salon olarak bilinen taziye ve muhtar evinin temeli atıldı.

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Büyükçömlekçi Mahallesi'nde yapılması planlanan çok amaçlı salon için temel atma töreni düzenlendi. Törene Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende tüm kırsal bölgelere aynı hizmeti götürmek için çaba sarfettiklerini söyleyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Gerek gençleri ile gerek kadınları ile gerekse kanaat önderleri ve mahalle sakinlerinin hepsinin bu alanda toplanması, Karaköprü Belediyesi çalışanlarına ve kadrosuna moral ve motivasyon oluyor. Yine Şanlıurfa'mıza Şanlı unvanını dönemin Milletvekili olan Osman Ağabeyimiz olan Osman Doğan'ın ve yine büyüğümüz olan Fethi Doğan'ın köyündeyiz. Onlarında Şanlıurfa'ya çok hizmeti oldu. Bizlerde bugün Karaköprü kadrosu olarak Çok Amaçlı Salonumuz, taziye ve muhtar evimizin kompleksinde oluşan bir temel atma sebebiyle buradayız. Katılım gösteren Büyükçömlekçi halkına, meclis üyesi arkadaşlarımıza, teşkilat mensubu arkadaşlarımıza ve teknik kadroya teşekkür ediyorum. Bu projenin yapımında, uygulanmasında emeği geçen ve geçecek olan tüm arkadaşlarımızı da kutluyorum. Rabbim hayırlı uğurlu etsin" dedi.

300 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan çok amaçlı salon olarak bilinen Taziye ve Muhtar evinin 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Osman Doğan Şanlıurfa Karaköprü Çömlekçi Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title