Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Ertuğrul Hocaya Üzülmüştüm

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Ertuğrul Hocaya üzülmüştümBursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, göreve geldiklerinde iyi kadrolarının olduğunu belirterek, Ancak zamana ihtiyacımız vardı.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Ertuğrul Hocaya üzülmüştüm

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, göreve geldiklerinde iyi kadrolarının olduğunu belirterek, Ancak zamana ihtiyacımız vardı. Ertuğrul Hocamız Bursaspor'a önemli şampiyonluk kazandırdı. Bu seneki yaşadığı sahneleri görünce üzülmüştüm. Bu sene Ertuğrul Hoca talihsizlik yaşadı dedi.

Bursa Fan Club Derneği, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yemekte buluştu. Almira otelde yapılan toplantıda konuşan Bursa Fan Club Başkanı ve Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Bursa'nın dünyada önemli kent olduğunu belirterek, Özel kentte yaşıyoruz. Bu kente layık olmak istedik. Bugün Bursaspor günü. Bugün Hamza Hocamızı ve Sayın Başkanı dinleyeceğiz. Yönetim kurulu tam kadro katıldılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum dedi.

ERTUĞRUL HOCA'YA ÜZÜLMÜŞTÜM

Ardından söz alan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Böyle bir ortamın olacağını bilmiyordum. Sürpriz oldu benim için. Her şeyden önce Bursa'ya gelirken heyecan içindeydim ve bu heyecanım her geçen gün artıyor. Sorumluluğumuzun da ne kadar büyük olduğunu anlıyoruz. İnşallah bizler de bizlerden beklenen başarıları yaşamada katkı sağlarız dedi.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYIZ

Bize güvendiniz ve göreve getirdiniz. İnşallah bizler de bu güveni boşa çıkarmayacağız diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü

Şu anda şanslıyız. Çok değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine sahibiz. Ne kadar mücadele verdiklerini ve herkesin kapısını çaldıklarını görüyoruz. İyi uyum içindeyiz. Göreve geldiğimizde iyi bir kadromuz vardı elimizde ama zamana ihtiyacımız vardı. Ertuğrul Hocamız Bursaspor'a önemli şampiyonluk kazandırdı. Bu seneki yaşadığı sahneleri görünce üzülmüştüm. Bu sene Ertuğrul Hoca talihsizlik yaşadı. Ben kendisiyle görüştüm gelmeden önce. 'Hiç çekinmeden, gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Çok rahat çalışabileceğin ve başarılı olabileceğin bir ortam var' dedi. Söylediğinden çok daha iyi bir ortamla karşılaştım. Bir kez daha Bursaspor'a verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum dedi.

BİRLİKTE YOL HARİTASI ÇİZDİK

Yönetim kurulu ile birlikte yol haritası çizdiklerini ifade eden Hamzaoğlu, Mevcut kadromuzla biraz daha iyi durumlara gelmeye çalışıyoruz. Kısa vadede ve uzun vadede çalışmalarımız var. Birlikte yol haritası çizdik. Kulübü önce mali anlamda düzlüğe çıkarabilmek istiyoruz. Ondan sonra sportif başarıları yakalayabileceğimizi düşünüyoruz. Kulübümüzün içinde bulunduğu durumu göz ardı etmeyeceğiz şeklinde konuştu.

BURSASHPOR BAŞKANI ALİ AY KULÜP İYİ YÖNETİLMEMİŞ

Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulübün toplam borcunun 270 milyon TL olduğunu belirterek, Biz de bir futbolcunun maliyeti 2 milyon Euro. İnşallah önümüzdeki sezon oyuncularımızı satarken çok fazla zarar etmeyiz dedi.

Bursa Fan Club Derneği, toplantısında konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, Kongrede belirtmiştim neden aday olduğumu. Bizden önceki yönetim 'Hep bizimle alakalı konuşuyorsunuz' diyebilir. Bütün yönetimler maalesef Bursaspor'u iyi yönetememişler. Bu işin bir finans tarafı var. Eğer sizin 60 milyonluk geliriniz varsa ve bunun karşılığında 150-200 harcıyorsanız bu yönetmek değildir. Bu sevdalı olduğumuz Bursaspor'u bitirmek demektir. Şu anda borç 270 milyon lira deniliyor. Bizim sadece bu ay ödeyeceğimiz stopaj ve vergiler 3 milyon 700 bin TL. Ben bu işe yabancıyım. Biliyorsunuz İstanbul'a gittik. Kulüpler Birliği'ndeki arkadaşlarla görüştük. Cumhurbaşkanı bizi kabul etti. Orada herkes kendi kulübünden bahsetti. 5-6 kulüp haricinde bütün kulüpler borç batağında. Toplam rakam 4.2 milyar TL. 30 milyon lira ile 40 milyon lira arasında kendilerine bütçe yapmışlar. Bazıları 300 bin Euro'nun üzerinde vermemişler, bazıları da 400-450 milyon. İnşallah önümüzdeki sezon oyuncularımızı satarken çok fazla zarar etmeyiz. Biz de bir futbolcunun maliyeti 2 milyon Euro. Eski arkadaşlarla da görüştük. Borçlar biriktirilmiş. Temmuz ayına kadar ödemeleri yapmak zorundayız. Daha önceden de borçlar var. Recep Başkanımız işi fazla abartmış şeklinde konuştu.

LOCALARI VE İSİM HAKLARINI BİZİ UÇURUR

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür eden Ay, Eski yönetim Batalla'yı almıştı parasını biz ödedik. Deniz Yılmaz'ı ve Jem Karacan'ı aldık. İkinci yarıda aldığımız sonuçlara göre 5. veya 6. sıradayız. Başarıyı bugün devam ettirirsek Avrupa kupalarına katılabiliriz. Galatasaray'ın da Avrupa'ya gidemeyeceğini düşünürsek. Sanayici arkadaşlarıma sesleniyorum. Ben loca alın derken kendi cebime istemiyorum. Bursaspor yenince hepimiz mutlu oluyoruz. Bunların olmaması için lütfen Bursaspor'u geri çevirmeyin ve yardımları yapın. Locaları ve isim haklarını sattığımızda 60-65 milyon TL gibi bir rakam geliyor. Bu bizi uçurur. Benzin istasyonu projesini gerçekleştirirsek Bursaspor tamamıyla düzlüğe çıkacak. Bizden çok pahalı transfer beklemeyin belki araya bir tane sıkıştırabiliriz. Mali tabloyu düşünmek zorundayız. Astronomik transferler yapamayız. Belki araya sıkıştırabiliriz. Bizim harcayacağımız en çok rakam 50 milyon TL. Çok güzel bir takım olacağız ve buna da herkes şahit olacak dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Ertuğrul Hoca Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title