Haberler

Bursaspor'da Recep Bölükbaşı ve Muzaffer Önadım da Adaylığını Sundu

Bursaspor'da olağanüstü kongre öncesi adaylar, resmi başvurularını sunmaya devam ediyor.

Bursaspor'da olağanüstü kongre öncesi adaylar, resmi başvurularını sunmaya devam ediyor. İkinci başkan Recep Bölükbaşı ve Muzaffer Önadım da adaylığını Divan Kurulu'na sundu.

Yeşil-beyazlı kulüpte 7-17 Haziran tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi İlhan Uslu, Mesut Mestan ve Erkan Körüstan'ın ardından Muzaffer Önadım ve Recep Bölükbaşı da adaylığını sundu.

Recep Bölükbaşı, resmi dilekçesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya'ya sunduktan sonra yaptığı açıklamasında, "Ben bu kulübü kongreye götürecek olan yönetimin ikinci başkanıydım ve son derece önemli bir görevim vardı. Dolayısıyla ikinci başkanlık şapkasını çıkarıp, adaylık şapkasını takmamın şimdilik doğru olmayacağına kanaat getirmiştim. Bursaspor'da hayat devam ediyordu ve yapılması gereken bütün rutin işlerin aksamaması için adaylıkla ilgili işleri ertelemem ve Bursaspor Kulübü'nün doğal işleyişini sürdürmem gerekiyordu. Çok şükür şu ana kadar transferde dahil olmak üzere yapılması gereken hiçbir işimizde aksama olmadı. Ama artık bugün geldiğimiz noktada adaylık şapkamı da takmak durumundayım ve bilgimi, birikimimi, tecrübemi Bursaspor'a hizmet noktasında Bursaspor'un emrine sunmak adına son derece arzulu ve coşkulu olduğumu kamuoyunun bilmesini isterim" dedi.

Bursaspor'a yönelen küçük ya da büyük her tehdidin kendisini harekete geçirdiğini ifade eden Bölükbaşı, "Hepimizin canımızdan çok sevdiğini bildiğim Bursaspor'u korumak için gözümü budaktan sakınmam. Beni bu konuda eksik ya da yanlış tanıyanlar varsa düzeltmek ve kendimi anlatmak istedim. Kongremizin Bursaspor'a hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

MUZAFFER ÖNADIM: "BURSASPOR'U KURUMSALLAŞTIRMAK İSTİYORUZ"

Recep Bölükbaşı'ndan önce adaylığını sunan Muzaffer Önadım ise, "Kuruluş amaçlarına uygun, şaibesiz bir Bursaspor oluşturulması için adayım. Elimden geleni yapacağım. Kesinlikle Bursaspor'u layık olduğu yere getirmek istiyorum. Projelerimi daha sonra açıklarım" diye konuştu.

Göreve gelmesi halinde teknik direktör Hikmet Karaman ile devam edip etmeyeceği yönündeki soruya ise Önadım, "Başarılı bir teknik direktörümüz var. O sorun değil. Kesinlikle teknik direktör konusunda bir tasarrufumuz olmayacak. Biz daha çok kulübün kurumsallaşması açısından bakıyoruz. Efsane başkan buraya getirdi. Bizim işimiz daha zor. Daha yukarılara taşımak zorundayız. Sonra gelen gideni aratıyor demesinler. Öncelikle Bursaspor'u kurumsallaştırmak istiyoruz" cevabını verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Bölükbaşı Mesut Mestan İlhan Uslu Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title