Haberler

Bursaspor'da Gidenler Belirleniyor

Bursaspor'da gidenler belirleniyorCemal EKENTOK-Gürkan DURAL BURSA (DHA)-Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor'da gidenler belirleniyor

Cemal EKENTOK-Gürkan DURAL BURSA (DHA)-

Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü.

Yeni sezon öncesi taktik çalışmalara ve özel maçlara Bursa'da da ağırlık veren Bursaspor'da Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen, yeni sezon kadrosunu şekillendirmeye başladı.

Le Guen, yeni sezonda kadroda düşünmediği Boban Joviç, Sinan Bakış, Mert Örnek, Ozan Can Kökçü'nün yanı sıra, akşam üzeri yapılacak olan Keçiörengücü maçında yer almayacak Rüştü Hanlı, anneannesi vefat Kubilay Kanatsızkuş ile yeniden alt yapıya dönecek olan Yusuf Abdullah, Cafu diğer sahada yardımcı antrenör İsmail Serbest yönetiminde çalıştılar.

Kulübe yakın çevreler, yeni oyuncuların gelmesi halinde Ricardo Faty ile birlikte bazı futbolcuların da ekleneceği belirtildi.

Bu arada Fransız teknik direktör, sabah toplantısı sonrasında, takımdan ilk etapta gidecekleri açıklarken, diğer sahaya gönderdiği Kubilay Kanatsızkuş'u yanına çağırarak, anneannesinin vefatı nedeniyle maçta yer almayacağı için diğer gruba gönderdiğini söyledi.

Bursaspor, 1 saat süren antrenmanda, ısınmanın ardından dayanıklılık ve kuvvet çalışmasının ardından 9'arlı iki gruba ayrılarak tek pas ve pres yaptı. Daha sonra daraltılmış alanda Paul le Guen yaklaşık 20 dakika süren kalecilerin de yer aldığı çiftkale maç yaptırdı.

Antrenmanı 1 saatte kesen Le Guen daha sonra oyuncularını serbest bıraktı. Bursaspor, akşam saatlerinde saat 18.00'de Minareli Çavuş Tesisleri'nde Spor Toto 2.Lig takımlarından Keçiörengücü ile yapacağı maçla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Paul Le Guen Bursaspor Ozan Can Hanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title