Haberler

Bursalıların Buluşma Merkezi Olacak "Marka" Açılıyor

Bursalıların buluşma merkezi olacak "Marka" açılıyorİSTANBUL - Türkiye'nin en seçkin alışveriş merkezi yatırımlarından biri olmaya aday Sur Yapı Marka AVM'nin ziyaretçilerini karşılamaya hazır.

Bursalıların buluşma merkezi olacak "Marka" açılıyor

İSTANBUL - Türkiye'nin en seçkin alışveriş merkezi yatırımlarından biri olmaya aday Sur Yapı Marka AVM'nin ziyaretçilerini karşılamaya hazır.

Bursa'nın Sur Yapı'nın 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Marka projesinin Alışveriş Merkezi, 1 Haziran Perşembe günü Bursa'nın yeni yüzü olan Nilüfer'de ziyaretçileriyle buluşuyor. Sur Yapı'nın Ekart Gayrimenkul ortaklığı ile inşa ettiği Sur Yapı Marka AVM, 75.000 m2 kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası sevilen markalara ev sahipliği yapacak. 250 mağaza ile faaliyet gösterecek olan alışveriş merkezinde, 35 kafe ve restoran, 1.400 kişi oturma kapasiteli bir yeme-içme alanı ile geniş bir teras alanı bulunuyor. Rezidans ve home-ofis bloklarının da yer aldığı karma kullanımlı projenin parçası olan alışveriş merkezinde, 1.800 araç kapasiteli bir otopark da ziyaretçilerin kullanımına sunuluyor. Uludağ manzaralı 373 rezidans dairesinin inşaat ve satışı ise devam ediyor.

3.000 kişiye istihdam!

ECE Türkiye tarafından ise kiralama, uzun dönemli yönetimi ve konsept optimizasyonunun yapıldığı alışveriş merkezi, 3.000 kişiye istihdam sağlayacak. Çırağan Saray'da yapmış oldukları basın lansmanında konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z.Altan Elmas "Bursa'da hayata geçirdiğimiz 650 milyon dolar değerindeki Marka Rezidans ve AVM projemizde sona yaklaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2015 başında Bursa'nın en kıymetli bölgelerinden birinde, Nilüfer'de, güçlü bir lokasyonda projemizin yapımına başlamıştık. Marka Rezidans ve AVM, kısa zamanda hem Bursalılar hem çevre illerde yaşayanlar hem de yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Bunun üzerine Bursa'ya olan inancımız ve güvenimizle yatırımımızı büyütme kararı aldık. Şimdi ise Türkiye'nin en seçkin ve prestijli karma kullanımlı projelerinden biri olan Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi'nin kapılarını açmaya hazırlanıyoruz. 21 Haziran'da ziyaretçileri ile buluşacak olan Sur Yapı Marka AVM, şık mimarisi, sevilen markalardan oluşan mağazaları, kafe ve restoranları, dış oturma alanları, geniş terasları, her bir ziyaretçimize kendisini ayrıcalıklı hissettirecek olan yönetim anlayışının yanında, gerçekleştirilecek sosyal ve kültürel etkinliklerle bölgenin yeni çekim merkezi olacak. Bu özellikleri ile Sur Yapı Marka'nın sadece Bursalılar için değil, Yalova, Balıkesir, Bilecik, Kütahya gibi çevre illerin sakinleri ile projenin bütününe büyük ilgi gösteren Körfez ülkeleri vatandaşları için de önemli bir çekim noktası olacağına inanıyoruz. Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projemizde bizlere destek olan iş ortaklarımız Ekart Gayrimenkul ve ECE Türkiye'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Marka Rezidans ve AVM bizim için çok büyük önem arz ediyor çünkü bu proje Bursa'daki mihenk taşımız. Bursa'dan yatırım için oldukça yoğun talep alıyoruz. Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz rezidans teslimlerinden sonra yeni yatırımları gündemimize alacağız" dedi.

"AVM'leri aslında modern kapalı çarşılarımız"

Altan Elmas son olarak da, "Artık alışveriş merkezleri sadece alışveriş yapılan yerler değil. İnsanların yeni şehirleşmelerde sosyalleştiği alanlar. Bizim alışveriş kültürümüz eskilerden gelir. Şimdinin AVM'leri aslında modern kapalı çarşılarımız. Ayrıca AVM'ler kentlerin değişim ve dönüşümünde önemli bir nokta haline geldi. Bizim Marka projemiz de Bursa'nın dinamizmine daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bursalı'nın layık olduğu hizmeti Marka karması ile birlikte sağlamış olacağız. 'Bursa'ya Marka yakışır' diyoruz" diye konuştu.

Ekart Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Necip Şahin de, "Bursa, kuruluşundan bu yana önemli bir ticaret merkezi olmuştur. Sur Yapı Marka projesi ile bu geleneği geleceğe taşıyarak ayrıcalıklı bir alışveriş ve yaşam merkezini hayata geçirmeyi hedefledik. Marka'nın yatırımcı ortaklarından biri olarak, ticari gayrimenkuller alanındaki başarısını bugüne kadar ürettiği sayısız proje ile kanıtlamış olan Sur Yapı ile işbirliği yapmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sektördeki tecrübesi ve bilgi birikimi ile ECE Türkiye'nin, Bursa'da perakende ve alışveriş merkezi yönetimi standartlarını yükselteceğine ve projenin uzun dönemli başarısını sağlayacağına güvenimiz sonsuz" şeklinde konuştu.

ECE Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı yapmış olduğu açıklamada, "Sur Yapı Marka, son 20 yıl içerisinde ticaret, konut ve otel yatırımları ile durmaksızın gelişen Nilüfer ilçesinde mükemmel bir konuma sahip. Projeye özel oluşturulmuş kiracı karması, seçkin hizmetler ve benzersiz etkinliklerle Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi'ni şehrin en prestijli projesi olarak konumlandırıyoruz. Sur Yapı Marka, her şeyiyle Bursa'nın simgesi olacak. Bu büyük projede yatırımcılarımız Sur Yapı ve Ekart Gayrimenkul'e destek vermiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Bursa'da ilk defa mağaza açacak markalar Marka AVM'de olacak!

Sur Yapı Marka, 250 ulusal ve uluslararası markadan oluşan bir mağaza karmasına sahip. Aralarında Bursa'da ilk kez mağaza açacak markaların da yer aldığı alışveriş merkezi, moda ve spor alanlarında öne çıkıyor. AVM, Zara, Massimo Dutti, Bershka, 3 Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home ve Oysho'nun yanı sıra, Benetton, Beymen Club, Calzedonia, Damat, DeFacto, Derimod, Divarese, Elle, Greyder, Guess, Intimissimi, Lacoste, LCWaikiki, Mavi ve Network gibi modaya yöne veren markalara ev sahipliği yapıyor. Spor alanında ise Adidas, Hummel, Intersport, Lescon, Nike, Reebok ve Skechers gibi güçlü markalarla temsil ediliyor. Popüler Fransız spor ürünleri perakendecisi Decathlon'un 7 Haziran tarihinde Sur Yapı Marka ile Bursa'da ilk mağazasını açması, kayak merkezleri, Uludağ Milli Park'ı, termal tesisleri, gölleri ve şelaleleri Türkiye'nin önde gelen spor turizmi destinasyonlarından biri olan kent için katma değer yaratacak. Euphoria Artis de lüks konsepti ile Sur Yapı Marka da yer alacak. Timberland, North Face, Napapijri, O Bag, Sunglass Hut, konsept mağazasıyla Colombia ve Lokum Atölyesi Bursa'da ilk mağazalarını açan markalardan bazıları. Migros süpermarket (2.000 m2 ), Boyner çok katlı mağaza (3.900 m 2 ), çocuk oyun alanı Joypark (1.250 m2 ) ve Bursa'da IMAX teknolojisine sahip ilk sinemasını açacak olan Cinemaximum da Marka AVM'nin çekim gücüne sahip önemli kiracıları arasında yer alıyor.

Çevre illerin çekim merkezi olacak!

Sur Yapı Marka, ziyaretçilerine Türk ve dünya mutfaklarından çok çeşitli lezzetler de sunuyor. Big Chef's, Mado, Tavuk Dünyası, Starbucks, Burger King, Arby's, Popeyes, KFC ve Bi Pideli Köfte gibi sevilen uluslararası, ulusal ve yerel zincirler, 35 kafe ve restoranın arasında yer buluyor. 1.400 kişi kapasiteli yeme-içme alanı ve 500 kişi kapasiteli açık terasları, gastronomiyi Sur Yapı Marka'da konforlu bir deneyime dönüştürüyor. Ayrıcalıklı hizmetler Sur Yapı Marka'da ziyaretçilerini bekliyor Sur Yapı Marka, sunacağı hizmetlerle de ziyaretçilerine, keyifli bir alışveriş deneyimi vaat ediyor. Ücretsiz Wi-Fi ve çocuk oyun alanları, bebek bakım odaları, çocuk arabaları, mobil telefon ve tabletlerin şarj edilebilmesi için powerbank'ler ve vale hizmeti, Sur Yapı Marka'da sunulacak hizmetler arasında yer alıyor. 2,75 milyon kişi Marka'nın çekim alanında yer alıyor Alışveriş merkezinin çekim alanında 2,75 milyon kişi yaşıyor.

Merkezi konumu sayesinde Sur Yapı Marka'ya kolaylıkla ulaşılabiliyor. Projenin çevre yoluna yakınlığı, ziyaretçilerin özel araçları ile hızlı ulaşımını; BursaRay metro hattı ile çevresindeki otobüs durakları da toplu taşımanın avantajlarından faydalanmalarını sağlıyor. Yeni yapılmakta olan "Sur Yapı Marka AVM" metro durağından da alışveriş merkezine rahatça ulaşılabilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Uludağ Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title