Haberler

Bursa Zincirleme Kazada Otobüse Arkadan Çarpan Otomobil Yol Kenarına Böyle Çekildi

Zincirleme kazada otobüse arkadan çarpan otomobil yol kenarına böyle çekildi Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, yolcu otobosüne arkadan çarpan otomobilin yol kenarına çekimi sırasında ilginç görüntüler yaşadı.

Zincirleme kazada otobüse arkadan çarpan otomobil yol kenarına böyle çekildi

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, yolcu otobosüne arkadan çarpan otomobilin yol kenarına çekimi sırasında ilginç görüntüler yaşadı.

İnegöl'de bu akşam meydana gelen trafik kazasında, Bursa'ya giden Ergün Kerkitli yönetimindeki 16 RH 813 plakalı şehirlerarası yolcu taşıyan otobüse, Avarlar kavşağındaki ışıklarda durunca arkadan gelen Ayşe Özdemir'in sürdüğü 34 HE 8386 plakalı otombil arkadan çarptı. Bu aracada, Ahmet Yazıcı' yönetimindeki 16 L 1472 plakalı otomobil vurdu. Yolun buzlanması sonucu yaşanan zincirleme trafik kazası sonrası olay yerine gelen trafik polisi ekipleri, otobüsün arkasına çarptıktan sonra kaportaya sıkışan otomobili buradan çıkartamayınca çareyi otomobili harek eden otobüs ile yol kenarına çekmekte buldu. Polisler daha sonra bir süre kapanan İnegöl-Bursa karayolunu trafiğe açtı.

Özel bir bankada müdür olarak çalışan Ayşe Özdemir'in hafif yaralandığı kazayla ilgili soruşturmnaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Özdemir İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title