Haberler

Bursa Iznik Gölü'nde Boğulan 4 Kişi Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Iznik Gölü'nde boğulan 4 kişi gözyaşları arasında toprağa verildiBURSA'nın İznik İlçesi'nde, uyarı tabelasına rağmen girdikleri İznik Gölü'nde boğulan biri çocuk 2'si kadın 4 kişinin cenazesi Yenişehir İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Iznik Gölü'nde boğulan 4 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi

BURSA'nın İznik İlçesi'nde, uyarı tabelasına rağmen girdikleri İznik Gölü'nde boğulan biri çocuk 2'si kadın 4 kişinin cenazesi Yenişehir İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yenişehir'de yaşayan ve akraba olan Cemil Özdemir (43), eşi Aynur Özdemir (55) ile komşusu Zehra Kebapçı (26) ve Melike Kebapçı'yı (13) da yanlarına alarak dün İznik İlçesinde yaşayan akrabalarını ziyaret etti. Ardından 4 kişi serinlemek için Derbentaltı Mevkii'nde pikniğe gittiler. Öğle saatlerinde 'Dikkat akıntı vardır. Burada göle girmek yasaktır' yazılı tabelanın da olduğu gölün sazlık ve bataklıktan oluşan bölümüne giren Melike Kebapçı, şişme deniz yatağı ile göle açıldı. Melike'nin dengesi kaybedip deniz yatağından düştüğünü gören Cemil Özdemir, Aynur Özdemir çifti ile halası olan Zehra Kebapçı onu kurtarmak için göle girdi. Ancak, Melike ve diğer Cemile Özdemir ve Aynur Özdemir boğuldu. Yaşadığı anlaşılan Zehra Kebapçı ise kaldırıldığı hastanede öldü. Daha sonra dalgıçların da katıldığı arama çalışmaları sonucu Melik Kebapçı'nın da cesedi çıkarıldı. Göldeki faciada yaşamını yitiren 4 kişinin cenazesi, Yenişehir Devlet Hastanesi'nden alınarak Yenişehir Merkez Kumluk Camii'ne getirildi. Özdemir ve Kebapçı ailelerinin yakınları Kumluk Camii'nde taziyeleri kabul ederlerken, Yenişehirli vatandaşlar da ailelerin acısını paylaşmak üzere Kumluk Camii'ne akın etti. Cenaze törenine Yenişehirli vatandaşların yanı sıra Yenişehir Kaymakamlığı'na vekalet eden Kestel kaymakamı Ziya Polat, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Dural da katıldı. Cenaze Namazlarını, Cuma Namazı çıkışında İlçe Müftü Vekili Kasım Kaya kıldırdı. Cenaze Namazlarının ardından Cemil-Aynur Özdemir çifti ile Zehra Kebapçı ve yeğeni 14 yaşındaki Melike Kebapçı Yenişehir İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye katılanların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Özdemir Aynur Özdemir Yenişehir İznik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title