Haberler

Bursa’da Yeni Yılın İlk Bebekleri Dünyaya Geldi

Güncelleme:

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Vali Şahabettin Harput Ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İle Birlikte Yılbaşında, Çekirge Polis Merkezi, Zübeyde Hanım Doğumevi Ve Çekirge Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Vali Şahabettin Harput ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yılbaşında Çekirge Polis Merkezi, Zübeyde Hanım Doğumevi ve Çekirge Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettiler.

Bakan Çelik, Vali Harput ve Başkan Altepe; Çekirge Polis Merkezi´nde yeni yılı karşıladı.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ın da katıldığı ziyarette, yılbaşında görev yapan emniyet müdür yardımcıları ve polislerin yeni yılını kutlayan Bakan Çelik, Başkan Altepe ve Vali Harput, daha sonra Zübeyde Hanım Doğumevi´nde çocuklarının doğmasını bekleyen babaların heyecanını paylaştı.

2011'in 'altın' bebekleriNimet-Kerem Öz çiftinin kız bebeği ile Havva - İlhan Çiftçi´nin 2011 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen erkek bebeğini kucağına alan Bakan Çelik, hastanenin 1981 yılından beri hizmet verdiğini ifade ederek, "Şu anda benim kucağımda olan kız bebek 326 bin 112´nci, erkek olan ise 326 bin 113´ncü bebek. Allah analı babalı büyütsün. Kendilerine uzun ömürler diliyoruz´´ dedi. Bakan Çelik, Vali Harput ve Başkan Altepe, ´´Deniz´´ ve ´´Muhammed Ali´´ isimleri verilen bebeklere altın taktı.

2011 yılından huzur diledi2011 yılının ülkeye huzur ve barış getirmesini dileyen Bakan Çelik, "Dünya devletleriyle mukayese edildiğinde Türkiye 2010 yılında çok önemli ve güzel bir noktaya geldi. 2011 yılı ise bu her alandaki kalkınmanın daha da büyük bir ivme kazanacağı bir yıl olacak. Bundan hiç kuşkumuz yok. Bu amaca yönelik olarak da birlik ve bütünlük içinde çalışarak, çabalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Ben inanıyorum ki, bu birlik ve beraberlik anlayışı 2011´de milletimizin, 73 milyonun yüzünü güldürecek, herkesi mutlu edecek" diye konuştu.

Şampiyon Bursaspor, 2010'a damgasını vurduYeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise 2010 yılında Bursa'ya dair çok önemli olayların gerçekleştiğini bunların içinde en önemlisinin de Bursaspor'un kazandığı şampiyonluk olduğunu söyledi. Tarihe altın harflerle yazılan bu gelişmenin Bursa için gurur kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Altepe, yeni yılda da bu başarıların devamının geleceğine inandığını belirtti.

Bursa'nın hak ettiği konuma ulaşması için çalıştıklarını dile getiren Başkan Altepe, 2011 yılında da çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini kaydederek, yeni yılın herkes için huzurlu ve sağlıklı geçmesini diledi.Daha sonra Çekirge Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Bakan Çelik ve Başkan Altepe, sohbet ettikleri hastalara karanfil verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title