Haberler

Bursa'da Bir Kız, 3 Arkadaşı Tarafından Acımasızca Darp Edildi

Güncelleme:

Bursa'da ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen 3 kız, Hazal isimli arkadaşlarını bir erkek yüzünden acımasızca darp etti. Diğer arkadaşları ise olayı cep telefonuyla kayda aldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kızlar arasında erkek meselesi nedeniyle çıkan kavgada çekilen cep telefonu görüntüsü dehşete düşürdü. Ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen Hazal isimli kız öğrenci, kendi yaşıtları tarafından yüzüne tekme ve yumruk atılarak darp edildi.

"ERKEK ARKADAŞ" KAVGASI

İnegöl ilçesi Hikmet Şahin Kültürparkı'nda meydana gelen olayda ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen kızlar, "erkek arkadaş" konusunda birbirleriyle tartışmaya başladılar. Tartışma esnasında bankta oturan Hazal isimli öğrenciye Yağmur isimli kız öğrenci tekme ve yumruklarla saldırdı.

ARKADAŞLARININ DARP EDİLMESİNİ KAYDETTİLER

Yüzüne ve kafasına aldığı tekmeler nedeniyle zor anlar yaşayan Hazal isimli öğrencinin darp edilmesi esnasında ise diğer arkadaşları cep telefonuyla görüntü çektiler. Kendisine saldıran kişiye karşılık vermeyen Hazal isimli öğrenci araya bir erkek öğrencinin girmesiyle daha fazla darbe almaktan kurtuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl 3. Sayfa Komik - İlginç Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

yorumsuzMobil-ANDROID:

elleriniz kirilsin gelecegin cani anneleri olacak bu hayvanlar

35
1
yanıtYanıtla
osmanlı:

Aile önemli chp zihniyeti varsa devlet ne yapsın

16
19
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Bunlardan vatana ne hayır gelir Allah aşkına atın gitsin kireç kuyusuna geri zekalılar memleket yangın yerine dönmüş bu dangalaklar erkek derdindeler.

34
0
yanıtYanıtla
Atam:

Bıraktığın nesil çok harika rahat uyu

22
3
yanıtYanıtla
DüriyemMobil-ANDROID:

Birde kadına şiddet derler kadınmı kaldı. Hanımefendi kalmadı sadece üreme organı olan dişiler kaldı.

23
2
yanıtYanıtla
TornavidaMobil-ANDROID:

Yagmur diye isim takanin....

21
3
yanıtYanıtla
elifMobil-ANDROID:

bu kizlara ceza vermeyecek hakimin vijdani olmamasi gerekiyor vermezse Boyle konunlara saygi beklemeyin

21
0
yanıtYanıtla
HacıdayıMobil-ANDROID:

Yeni türkiye akepe türkiyesi

7
14
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bunları vereceksin babalarına, falakaya yatıracak, dayak delisi! Ortaokulda erkek kavgasıymış.

18
1
yanıtYanıtla
isyankar Mobil-ANDROID:

bunlar amlari icin babalarini bile satarlar türk gencleri işte söyliyecek laf yok

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title