Haberler

Burdur Vali Yılmaz, İgm Üyeleriyle Buluştu

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, İl Genel Meclisi (İGM) üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, İl Genel Meclisi (İGM) üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Vali Şerif Yılmaz, 2017 yılı meclis çalışmalarını tamamlayan İGM üyeleriyle yemekte buluştu. Yemeğe, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, İGM Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak ile İl Özel İdaresi şube müdürleri de katıldı.

Vali Yılmaz, Burdur İl Özel İdaresi'nin 2018 yılı bütçesinin 89 milyon lira olarak kabul edildiğini belirterek, İnşallah bu yaptığımız bütçe Burdur'umuza, Burdur'da yaşayan insanlarımıza hayırlı olsun. Bundan sonra bize düşen bu hazırlanan bütçenin hayata geçirilmesi, uygulanması. İnşallah bunu hep beraber elbirliğiyle gerçekleştiririz. Özel İdare olarak bizim sorumluluk alanımız çok geniş. Bütün Burdur sınırları içerisinde her noktada görev ve sorumluluklarımız var. Bayındırlıktan spora, sosyal ve kültürel faaliyetten eğitime varıncaya kadar aklınıza gelen tüm şeylerde sorumluluklarımız var dedi.

Mevcut kaynakların yanında 2018 yılında 25 milyon TL borçlanmaya gidileceğini de aktaran Vali Yılmaz, Bu da önümüzdeki yıl daha fazla hizmetin götürülmesi anlamına geliyor. Altyapıyla ilgili eksikliklerimizin çoğunu tamamladık. Özellikle su ile kuraklıktan ve hayvancılıktan kaynaklanan bir takım sıkıntılar var ancak bunlar çözülmeyecek şeyler değil. Özellikle KÖYDES'ten, Özel İdareden, hem de birliklerden önceliğimizi içme suyuna verdik. Bunun ötesinde bu yıl sıcak asfalta başladık. Köy yollarımızda grup yollarımızda üç yıllık bir plan yaptık. Bu yıl borçlanmayla ilgili ağırlık sebebimiz de buydu. Bilindiği üzere asfalt plentimizi kurduk. Hem sabit Hacılar'daki, hem de seyyar asfalt plentini kurduk diye konuştu.

Vali Yılmaz, 2017 yılındaki çalışmalarından dolayı İGM üyelerine teşekkür ederek, İnşallah önümüzdeki yıl bu yıldan daha güzel daha verimli çalışma imkanımız olur dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şerif Yılmaz Reşat Petek Ak Parti Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title