Haberler

Saldırgan, Evliyken Kendisini Aldattığını İddia Ettiği Eski Eşini Kalçasından Bıçakladı

Güncelleme:

Burdur'da 2017 yılında ayrıldığı eski eşini, evli olduğu dönemde başka birisiyle birlikte olduğu iddiasıyla sokak ortasında kalçasından bıçaklayan saldırgan, cezaevine gülerek gitti.

Burdur'da geçen yıl boşandığı eşi Havva K.'yı (28) sokakta kalçasından bıçakla yaralayan Ferdi İ. (41) tutuklandı.

ESKİ EŞİNİ KALÇASINDAN BIÇAKLADI

Burdur'da Karasenir Mahallesi Turan Gönen Caddesi'nde dün saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, Ferdi İ., 8 yıl evli kaldığı ve 2017 yılında ayrıldığı Havva K.'yi iddiaya göre sokakta kalçasından bıçakladı. Ferdi İ. daha sonra kadının cep telefonunu da alarak kaçtı. Burdur Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri firari Ferdi İ.'yi yakaladı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen Ferdi İ., 'öldürmeye teşebbüs' ve 'yağma' suçundan tutuklanma talebiyle çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak, Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

"BENİ MADDİ MANEVİ KULLANDIĞI İÇİN OLAYI GERÇEKLEŞTİRDİM"

Ferdi İ.'nin ayrıldığı eşini kendisiyle evliyken de başkalarıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla bıçakladığı belirtildi. Ferdi İ.'nin, "Beni maddi, manevi kullandığı için olayı gerçekleştirdim" dediği kaydedildi.

Kalçasından birden çok kez bıçaklanan Havva K.'nın Burdur Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karasenir Burdur Gönen 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (35)

Çok Yaşa:

doksanbeş yıl evvel önce kadınlar soyundurulup güzellik yarışmaları düzenlenip yoldan çıkarıldı,sonradan gelen kızlar onları örnek aldı,bugün kadınların geçimsiz ve söz dinlemez hale gelmesinin sebeplerinden biride aşırı özgürlüktür.

27
18
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Şimdinin bayanları olmuş şeytan tabiki bunu tamamı için söylemiyorum ama durum bundan ibaret Allah iyilerle karşılaştırsın

26
6
yanıtYanıtla
YVZS:

RUH HASTASI PSİKOPAT BİRDE PİŞKİNCE SIRITIYOR. ADİ MANYAK.

11
18
yanıtYanıtla
HASTAYA HASTA DERLER:

SENDE BELLİKİ TAH HASTASIN Kİ HASTA BİR TİPS VE MAHLUKATSIN YANİ

yanıt4
yanıt2
HASTA HASTASINKİ:

ne kadar sazan bir malsın la sen hasta

yanıt2
yanıt0
HASTAYA CEVAP VERİRİZ:

HASTA. . . sen önce adam ol sonra insan ol sonra kaybol lan lağım ağızlı leş

yanıt2
yanıt1
HASTAYA BİR CEVAP DHAHA:

HASTA. . . . . SEN HAKİKATEN ADAM DEĞİLSİN MALESEF İNSAN KILIĞINDA BİR MALAKSIN YANİ.

yanıt0
yanıt0
Mamo:

Bazı kadınlar erkekleri tahrik ediyor en ufak bişey yapısında polise söylesem die.. şimdinin kadınları boşanmak için evleniyor Şeyma Subaşı gibi gelsin nafakalar... Erkekler kadın karşısında yasalarda haklıda olsa haksizda olsa elekten saca indiriliyor.. zulüm yasaları bitsin artık. Adalet olsun.

20
4
yanıtYanıtla
Alakasıyok:

Yine aldatma haberi vay arkadaş bu millet ne zaman allahtan korkmaz kuldan utanmaz oldu ne ar ne namus ne orf ne adet hic birşey kalmadı her gün bir aldatma haberi elbette kadina şiddete karşıyız fakat kadınlarda az uslu dursunlar ama.

19
3
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Yahu sen okuyormusun? Adam iddia etmis, yani gercek veya ispat yok. Kendini korumak icin yalan da soylemis olabilir. Hemen kadinlari astin bictin yahu.

yanıt1
yanıt3
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title