Haberler

Burdur?da Hdp?lilerden Halaylı Kutlama

Burdur'da HDP'lilerden halaylı kutlama BURDUR'da HDP üyesi bir grup partilerinin seçim barajını aşmasını halay çekerek kutladı.

Burdur'da HDP'lilerden halaylı kutlama

BURDUR'da HDP üyesi bir grup partilerinin seçim barajını aşmasını halay çekerek kutladı. Konak Mahallesi'ndeki il başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 70 kişilik grup sevinç gösterilerinde bulundu. HDP eş il başkanları Mustafa Taylan ve Songül Demir partililere teşekkür etti. Mustafa Taylan, 'Sevincimiz bütün Türkiye'nin sevinci, bütün Türkiye'nin sevinci bizim sevincimizdir. Üzüntümüz bütün Türkiye'nin üzüntüsü, Türkiye'nin üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Yaşasın halkların kardeşliği, yaşasın barış, yaşasın demokrasi, yaşasın özgürlüklerö dedi. Partililerin kendisine 'balkondan konuşun' dediğini aktaran Taylan, 'Daha dün akşam balkondan konuşarak insanları hakir gören, küçük görenlerin ne hale geldiğini hep beraber gördük. 7 Haziran genel seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Barış ve demokrasi kazandıö diye konuştu. Konuşmanın ardından partililer müzik eşliğinde halay çekerek kutlama yaptı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Mustafa Taylan Türkiye Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title