Haberler

Burdur'da Amatör Spor Haftası Kutlamaları

Türkiye’de 12-18 Ekim 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan 3. Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Burdur’da yapılacak faaliyetlerin kamuoyuna duyurulması amacı ile Gençlik Merkezi’nde Basın açıklaması düzenlendi.

Türkiye'de 12-18 Ekim 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan 3. Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Burdur'da yapılacak faaliyetlerin kamuoyuna duyurulması amacı ile Gençlik Merkezi'nde Basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasına Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Nuri Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Selçuk Örnek, Gençlik Merkezi Müdürü Atilla Aksoy ve basın mensupları katıldı.

HAFTA, DOLU DOLU GEÇECEK

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 2013 yılından bu tarafa BASKF ile birlikte 12 - 18 Ekim tarihleri arasında Amatör Spor Haftası'nı kutluyoruz. Bu sene 3.'sünü kutlayacağımız Amatör Spor Haftası'nda spor bilincini yaygınlaştırabilmek için dolu dolu spor etkinlikleri hazırladık" dedi.

"AMACIMIZ, SADIK BİR NESİL YETİŞTİRMEK"

Burdur ASKF Başkanı Nuri Yıldırım, "İlimizdeki amatör sporu halkla bütünleştirmek için hafta boyunca etkinliklerimiz olacak. İmkanlarımız ölçüsünde her sene farklı programlar yapıyoruz. Seneye hedefimiz daha büyük bir etkinlik yapmak. Bu haftaya sporcularımızın kendilerinin sahip çıkmalarını istiyorum. Halkımızın da katılımı fazla olsun. Vatanına - milletine bağlı sadık bir nesil yetiştirmek için en büyük etken spordur" diye konuştu. Amatör Spor Haftası 12 Ekim 2015 tarihinde Şeker Meydanı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar yapılacak olan yürüyüş ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuri Yıldırım Ahmet Sancar Türkiye Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title