Haberler

Burdur Cezaevi'nde Kutlu Doğum Programı

Burdur Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında Burdur E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda program düzenlendi.

Burdur Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında Burdur E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda program düzenlendi.

Burdur Müftülüğü ve Burdur E Tipi Ceza İnfaz Kurumu işbirliği ile düzenlenen programa Cumhuriyet Başsavcısı Ali nevzat Açıkgöz, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Murat Karakaya, İl Müftüsü Osman Artan, Cezaevi Müdürü Yusuf Bulut, Cezaevi İkinci Müdürü Halil Ateş, Cezaevi Vaizi Özcan Çoban, imam hatip Veli Dede Çalışkan, idare memuru, Hasan Hüseyin Türk, cezaevi öğretmeni Kubilay Kurumlu, cezaevi sosyal çalışmacısı Yusuf Aksoy, cezaevi personeli, hükümlü ve tutuklular katıldı.

Kutlu Doğum haftası nedeniyle düzenlenen programda konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nevzat Açıkgöz, "Hz. Peygamberimizin doğumu ile insanlık cehaletten ve vahşetten dönmüştür. Allah'ın emrettiği İslam dinini bizlere tebliğ ederek yolumuza ışık tutmuştur" dedi.

İl Müftüsü Osman Artan ise konuşmasında hükümlülere seslendi. Hükümlülere hiçbir zaman karamsarlığa düşmemelerini söyleyen Artan, hükümlülerin cezaevinde kendilerini yetiştirmelerini, mücadele ettikleri sınavdan alınlarının akıyla çıkmaları gerektiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından İmam hatipler tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti verildi, ilahiler okundu.

Program, hükümlülere karanfil dağıtımı ile sona erdi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Karakaya Nevzat Açıkgöz Osman Artan Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title