Haberler

Burçin Terzioğlu Ayrılık Sonrası İmaj Değiştirdi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, katıldığı galadaki derin dekolteli elbisesiyle ve yeni imajıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi The Protector'un (Hakan: Muhafız) prömiyeri önce gece yapıldı. Geceye katılanlar arasında Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek, Yasemin Özilhan, Hazal Kaya, Erkan Kolçak Köstendil, Pelin Akil-Anıl Altan çifti ve Alina Boz gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Burçin Terzioğlu Ayrılık Sonrası İmaj Değiştirdi

"İMAJ DEĞİŞTİRDİ"

Geçtiğimiz günlerde İlker Kaleli ile ilişkisini sonlandıran Burçin Terzioğlu ise cesur dekoltesi ve yeni imajıyla dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Prömiyerden fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Terzioğlu'na, 'Ayrılık sonrası imaj değiştirdi' yorumları yapıldı. Geçtiğimiz günlerde İlker Kaleli ile ilişkisini sonlandıran Burçin Terzioğlu ise cesur dekoltesi ve yeni imajıyla dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Prömiyerden fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Terzioğlu'na, 'Ayrılık sonrası imaj değiştirdi' yorumları yapıldı.

Burçin Terzioğlu Ayrılık Sonrası İmaj Değiştirdi

Burçin Terzioğlu Ayrılık Sonrası İmaj Değiştirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burçin Terzioğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (13)

TARIK:

Asgari ücret fazladır, bir miktar indirilmeli.

5
14
yanıtYanıtla
Aynur:

Fazla sürmez yeni bir sevgili bulur,,, ben daha bir tane bulamadim,,, bu gidişle evde kalacagim

11
5
yanıtYanıtla
Daha bir tane mi:

Zaten bir tane bulacaksın, sen bir taneden fazla arıyorsun galiba.

yanıt3
yanıt3
Türk:

Bu kızımızda Terziyanlardan olmasın

yanıt0
yanıt2
Çıtı pıtı ama içinde bir canavar yatıyormuş:

Boşanınca canavar açığa çıkmış

4
10
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

rezil gavur.

2
11
yanıtYanıtla
Jason YILMAZ:

Rezalet beyninizin içinde. Damarlarınızdan değil, düşüncelerinizden dahi pislik akıyor, Vesselam.

yanıt3
yanıt0
ESSMERADAM:

ÇOK GÜZEL KADIN. İLKER KALELİ İLE DE YAKIŞIYORLARDI. KEŞKE BİTMESEYDİ AMA HAYIRLISI OLSUN :)

9
0
yanıtYanıtla
hayal kırıklığı:

sen onlara benzeme güzel insan.

7
0
yanıtYanıtla
Tezgah tekrar açıldı:

Portakal mevsimi gelmiş.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title