Haberler

Burberry'den Sıra Dışı Bir Koleksiyon

Güncelleme:

Bu yıl Burberry'nin davetlisi olarak defileyi izleyen Serkan Çayoğlu dünya basınından oldukça ilgi gördü. Burberry'nin Ceo'su ve Kreatif Direktörü Christopher Bailey ile tanışan Çayoğlu, defileyi en ön sırada Burberry kampanya yüzü Suki Waterhouse, aktör Samuel L. Jackson, model Clara Paget ve ünlü fotoğrafçı Mario Testino gibi önemli isimlerle beraber izledi.

Erkek defilesine özel ilk defa Periscope üzerinden canlı yayın yapan Burberry, izleyicilerine saniye saniye defile heyecanını yaşattı.

"The Chealsie" adının verildiği ve özel dikim parçaların yeniden yorumlandığı koleksiyon moda severlerden tam not alırken, podyumun sürprizi Burberry "The Barrow" çanta oldu. İngiliz şarkıcı Rhodes ve 24 piece orkestrasını yöneten Joe Duddell canlı performansıyla defileye renk kattı.

"The Chealsie" Klasikleşmiş Çizgileri Yeniden Yorumladı

İngiliz ustalığının ve hünerinin sergilendiği "Strait-Laced" koleksiyonu; ince siluetler, alışılmamış otantik detayların yer aldığı kaşmir atkılar ve heritage trençkotlarla ön plandaydı. "The Chealsie" adını alan ve klasikleşmiş çizgilere farklı bir bakış açısı getiren slim fit takım elbiseler, dantel gömlekler ve kravatlar moda tutkunlarından tam not aldı. İlk defa bir erkek giyim defilesinde kadın koleksiyonuna dair parçaların sergilendiği podyumda transparan ve dantel detaylı elbiseler göz doldurdu.

Kumaş: İngiliz yünü ve tiftikli dikim kumaşları, yün/ipek dikim kumaşları, ince pamuk, pamuk dantel, Burberry gabardin, çift taraflı kaşmir ve dokuma kaşmir

Renkler: Siyah, lacivert, kömür siyahı, soluk gri, kahverengi, turkuvaz detaylı siyah ve beyaz, kırmızı ve hardal tonları

Siluetler: "The Chelsea" slim fit dikim trençkot ve takım elbiseler, dantel gömlekler, çift taraflı kaşmir palto, örgü eşofman, hafif kuştüyü ceket, hafif yün ve ipek ceketler

Aksesuarlar: Çizgi desenli Burberry"The Barrow" çanta, ultra hafif kaşmir atkı, el boyaması derby ve püsküllü makosen ayakkabılar, İngiliz kravatları ve böcek desenli yaka rozetleri

İlkbahar/Yaz 2016 Kadın Pre Koleksiyonu: El yapımı makrome örgü elbiseler, dokuma patchwork dantel ve sırt çantaları


Kaynak: Bültenler / Güncel

Serkan Çayoğlu Mario Testino Clara Paget Londra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title