Haberler

Burak Elmas kimdir? Burak Elmas ne iş yapıyor ve serveti ne kadar?

Galatasaray'da 19 Haziran'da yapılacak başkanlık seçiminin iddialı adaylarından Burak Elmas, projelerinden bahsederken, flaş bir itirafta bulundu. Elmas, mevcut başkan adaylarından birisinin kendisine, "Burası (Galatasaray) satılmadan kurtulmaz" dediğini açıkladı. Elmas ayrıca Fatih Terim hakkında da önemli ifadeler kullandı. Peki, Burak Elmas kimdir? Burak Elmas kaç yaşında, ne iş yapıyor ve serveti ne kadar?

Galatasaray başkan adaylarından Burak Elmas, ''Birlikte çok şey başaracağız'' diyerek başkanlık adaylığına katılacağı yönetimi açıkladı. Burak Elmas, Twitter'dan yaptığı açıklamada ''Burak Elmas ve ekibi olarak bu meşaleyi taşımak ve Galatasaray'ın 115 yıllık geleneklerini günümüzün çağdaş spor yönetimi anlayışıyla birleştirmek için yola çıkıyoruz.'' sözlerini kullandı.

BURAK ELMAS KİMDİR?

3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış 2017 yılında Galatasaray Başkanlığı adaylığı için ismi geçmiştir. Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren' in damadıdır. Yelda Süren ile evliliğinden bir oğlu birde kızı vardır.

İş Adamı Burak Elmas 1974 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Avusturya Lisesi mezunudur. Ardından University of Denver'da Finans ve Pazarlama eğitimi alan Burak Elmas Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.' de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış 2017 yılında Galatasaray Başkanlığı adaylığı için ismi geçmiştir.

Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren' in damadıdır. Yelda Süren ile evliliğinden bir oğlu birde kızı vardır. Ünlü iş adamı Sezgin Elmas'ın oğlu olan Burak Elmas baba tarafından aslen Giresunlu'dur.

Burak Elmas'ın ekibinde kimler var?

"Asaf Savaş Akat, Polat Bengiserp, Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç, Turhan Özen, Burçak Zorlu, Köksal Ünlü, Özgür Kaleioğlu, Fatih Birol, Işıtan Gün, Ozan Şener, Elif Uzuner, Özen Kuzu, Mehmet Şenol, A. Serhat Demirel"

Galatasaray'da 19 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimde başkanlık için yarışacak olan Burak Elmas, flaş itiraflarda bulundu. Akşam Gazetesi'ne röportaj veren Elmas, mevcut başkan adaylarından birisinin kendisine kulübün satılması gerektiğini söylediğini açıkladı.

İşte o sözler:

"Mevcut başkan adaylarından bir tanesi benim çözüm arayışı içinde olduğum dönemde görüştüğüm isimler arasında yer alıyordu. O zaten bana net olarak 'Burası satılmadan kurtulmaz' dedi. Ben de ona 'Burası satılırsa bizim Galatasarayımız olmaz. Ben buna karşıyım' dedim. Ben satışa karşıyım. Biz onun mücadelesini veriyoruz. İsim vermeme gerek yok. Kendisi de seçim projelerinde açık ve net olarak bunu söyler."

"TERİM'E VE GALATASARAY'A HAKSIZLIK"

Seçim sırasında sürekli Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in dile getirilmesi konusunda Burak Elmas, "Fatih Terim konusunda görüşlerimi defalarca söyledim. Artık bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum. Bu konunun çok konuşulmasının hocayı da rahatsız edeceğini düşünüyorum. Seçim döneminde Fatih Terim'in bu kadar çok konuşulması Fatih Terim'e ve Galatasaray'a haksızlık olarak görüyorum" ifadelerini kullandı. Elmas, ihtiyaç olduğu söylenen 300 milyon TL ile ilgili ise "Biz her türlü hazırız. Tüm planlarımızı hazırladık." diye konuştu.

"FUTBOL BANA BAĞLI OLACAK"

Aklındaki futbol sistemi ile ilgili bilgiler veren Burak Elmas, "Futbol bana bağlı olacak. Ama ekibimde de çok önemli isimler olacak. İyi oyuncuları doğru bir bütçe ile kadromuza katmak istiyoruz. 1996- 2000 yılları arasındaki takım gibi uzun süre büyük başarılara imza atacak bir ekip oluşturmak istiyoruz. Galatasaray satış ve oyuncu alırken ciddi sıkıntılar yaşıyor. Dursun beyin kurduğu takımdan çok ciddi bonservis bedelleri elde edildi. Yerine transfer edilen oyunculardan bir gelir elde edilip edilmeyeceği ise büyük bir soru işareti." ifadelerini kullandı.

"100 MİLYONLUK ANLAŞMAMIZ VAR"

"Stat ve forma sponsorluğunda 100 milyon dolarlık bir sponsor anlaşmamız bulunuyor. Bunun dışında üç sponsorumuz daha olacak. Basketbol takımlarına sponsor olacaklar. Biz bu görüşmeleri Galatasaray adına yapıyoruz. Projelerimizi ve sponsorlarımızı kazanan başkan kim olursa olsun paylaşacağız."

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fatih Terim Galatasaray Galatasaray Futbol Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title