Haberler

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen Açıklaması

Geçtiğimiz hafta Pazar günü kalp krizi sonucu rahatsızlanarak hayatını kaybeden Ak Parti Bünyan İlçe Başkanı ve emekli öğretmen Süleyman Yıldırım'ın vefatı nedeniyle açıklama yapan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, "her şeyden önce hocamızdı"...

Geçtiğimiz hafta Pazar günü kalp krizi sonucu rahatsızlanarak hayatını kaybeden Ak Parti Bünyan İlçe Başkanı ve emekli öğretmen Süleyman Yıldırım'ın vefatı nedeniyle açıklama yapan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, "her şeyden önce hocamızdı" dedi.

Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın yanı sıra politika ve iş dünyasından yoğun katılımın olduğu cenaze namazı sonrasında Bünyan Camikebir Mezarlığında defnedilen Bünyan Ak Parti ilçe Başkanı ve Emekli öğretmen Süleyman Yıldırım Bünyan'da pek çok kişinin öğretmenliğini yapmıştı.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Bünyan Belediye Başkanı sayın Mehmet

Özmen "Her şeyden önce hepimizin hocası idi. Mekanı cennet olsun. Uzun yıllar Bünyan'da çok insan yetiştirdi. Bizim de İngilizce hocamızdı. Son olarak iki dönemdir Bünyan Ak Parti İlçe başkanlığını yürütüyordu. Memleketimiz önemli bir değerini kaybetti. Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyor acılarını paylaşıyorum. Merhum hocamıza da Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun" şeklinde üzüntüsünü dile getirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taner Yıldız Ak Parti Bünyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title