Haberler

    Bülent Ersoy, İsrail'den 21 milyon TL'ye yüzük aldı! 3 ayda hazırlanan tasarım, korumalar eşliğinde kasaya konuldu

    Güncelleme:

    Bülent Ersoy'un beş ay önce Israil'den 21 milyon TL ödeyerek 36 karatlık elmas yüzük sipariş ettiği ortaya çıktı. Yüzüğün Israil'den iki güvenlik görevlisi eşliğinde Bülent Ersoy'un Suadiye'deki evine teslim edildikten sonra özel banka kasasına konulduğu ileri sürüldü.

    Kürk ve pırlanta sevgisiyle tanınan usta sanatçı Bülent Ersoy, bir yüzük için kesenin ağzını açtı. Bir yüzük beğenen Ersoy'un 5 ay önce İsrail'den yüzük sipariş ettiği ortaya çıktı.

    YÜZÜK KORUMALAR EŞLİĞİNDE GELDİ

    İsrail'den 36 karatlık, değeri 21 milyon TL olan bir yüzük beğendiği ileri sürülen Ersoy'un üç ayda tasarlanan yüzüğü geçen hafta Türkiye'ye iki güvenlik görevlisi eşliğinde getirildi. Bülent Ersoy'un Suadiye'deki evine teslim edildikten sonra da özel banka kasasına kondu. Bülent Ersoy'un yaptırdığı yüzüğün aynısının 2011'de ölen Elizabeth Taylor'da ve İngiltere Kraliçesi Elizabeth'te olduğu öğrenildi.

    Bülent Ersoy yüzük savaşını kazandı

    SİBEL CAN BİRİNCİYDİ

    Sibel Can'ın sadece özel konserlerinde ve davetlerde taktığı 15 milyon TL değerinde 25 karatlık yüzüğü uzun süre konuşulmuştu. Türkiye'de en pahalı yüzüğün Sibel Can'da olduğu iddia edilmişti. Sibel Can'dan sonra da ikinci sırada eşi Ebru Gündeş'e eski eşi Reza Zarrab'ın nikahta taktığı 7 karatlık, 6 milyon liralık tektaşın olduğu söylenmişti. Ama yüzük savaşını kazanan Bülent Ersoy oldu.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Bülent Ersoy Banka Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500

    Yorumlar (10)

    tarafsızgörüş:

    Bir kişi de demiyor ki, o parayla kaç fakir doyardı. Ama imamların maaşıyla çok kişi doyar !?

    88
    20
    yanıtYanıtla
    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

    Bülent ERSOY Sanatını icra ederek kazanıyor.Parasını imamlar ne yapıyor.Vaazlarında ona buna laf çakmaktan başka

    yanıt25
    yanıt72
    Milliyetçi:

    Dünyadaki tüm zenginler zekatını verse dünyada fakir kalmazdı.

    30
    6
    yanıtYanıtla
    Milliyetçi:

    Boş konuşma Zekatını veriyormudur acaba merak ediyorum o mal varlığının zekatı trilyonlar eder fenerbahçeli kardeş cevap ver buna

    20
    9
    yanıtYanıtla
    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

    MİLLİYETÇİ:Allah bana cevap yazmış

    yanıt1
    yanıt1
    Zeynep Güllü:

    Bırakın abimize yakışır arkayı baya dõvduruyor yazık hak etti abimiz yürübe abi arkanda Fenerbahçe gençliği var fenerliler bursalimiydi

    8
    8
    yanıtYanıtla
    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

    Sen önden dövdürüyorsun değil mi Zeynep'cim

    yanıt8
    yanıt1
    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

    Sen Karaköy den alt evlerden misin yoksa üst evlerden mi Zeynep?

    yanıt6
    yanıt1
    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

    Yok biz Kadiköylüyüz baba Bursalı

    yanıt2
    yanıt1
    Zeynep Nursen:

    Kürk talep edip hayvanların öldürülmesine vesile oluyor, pahalı yüzükler alıp saltanat yapıyor. Öbür taraf ve hatta yeniden dogus var korkmazmısın 70e dayandın

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title