Haberler

Bülent Ersoy'un Süt Oğlu Romanya'yı Sallıyor

Güncelleme:

Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirdikten sonra çevirdiği ilk filmde oğlu rolünü oynayan ve Ersoy'un bir sahnede rol icabı emzirdiği Serkan Eruysal, Romanya'da büyük bir ilgi gördü.

Şarkısıyla Romanya'yı sallayan Türk genci Serkan Eruysal, Diva'nın süt oğlu çıktı.

ROMANYA'YI SALLIYOR

Serkan Eruysal'ın Romanya'nın ünlü şarkıcılarından Alexa Niculae ile birlikte yazdığı ve düet yaptığı "İmdat" isimli şarkı, Romanya'da büyük bir ilgi gördü. Alexa'nın İngilizce, Eruysal'ın ise Türkçe seslendirdiği şarkı, 10 gün içinde 500 binden fazla kişi tarafından izlendi.

BÜLENT ERSOY'UN OĞLU ROLÜNDE OYNAMIŞTI

Sanatçı ve yazar Onur Akay'a konuşan Eruysal, Diva Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirdikten sonra çevirdiği ilk filmi olan Acı Ekmek'te, oğlu rolünü oynayan ve Ersoy'un bir sahnede rol icabı emzirdiği o bebek çıktı.

Onur Akay sosyal medyada, "Bize büyük bir gurur yaşatan ve bizi Romanya'da temsil eden Serkan, aynı zamanda Bülent Ersoy'un süt oğlu oluyor" notunu yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bülent Ersoy Onur Akay Romanya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

fatih:

bebek ne içmiş silikon suyumu

26
2
yanıtYanıtla
ÇOK AMA ÇOK GÜLDÜM !:

Allahın erkek olarak yarattığı, piyasadaki bir iki estetik cerrahın kadınvari şekillendirmesi ile mi kadın oluyor üstelik de şişirilmiş memesi ile birilerine süt veriyor ! ! !

12
1
yanıtYanıtla
TAM BİR KOMEDİ GERÇEKTEN:

BAZI MUHAFAZAKAR (?) GEÇİNEN ÜLKELER BİLE BU ERKEK KROMOZOMLU ESTETİK CERRAHİ ÜRÜNÜ KADIN GÖRÜNÜMLÜ YARATIKLARI KADIN SANARAK VEYA KABUL EDEREK EVLENDİRİYORLAR !

yanıt5
yanıt2
123:

Bu ne la böyle iğrenççç. . .

7
2
yanıtYanıtla
TOKAT:

ERKEK EŞEK SÜTÜ ÇOK YARARLIDIR ÇOKKKKK.

8
0
yanıtYanıtla
rambo:

BÜLENT AMCANİN OGLUYMÜŞMÜ BEN Mİ YANLİŞ ANLADIM

5
2
yanıtYanıtla
neresi:

bu utançla yaşamta varmış dünyada :D hiç bari adanaya gelse yaşasa

5
1
yanıtYanıtla
patörize hakkı:

şu anda eski süt annesine minnet duyuyordur garanti.

5
1
yanıtYanıtla
Sümer:

Dünyanın en garip yaratığına aday gösterilebilir. Bu ne itici bir çirkinliktir allahım.

5
0
yanıtYanıtla
Dede:

Keşke sizin gibi olmayan insanlarla dalga geçen yorumlar yapmasak. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title